Wesley Snipes over zijn 'Blade'-opvolger Mahershala Ali: Alles komt goed!

Wesley Snipes over zijn 'Blade'-opvolger Mahershala Ali: Alles komt goed!

Niet iedereen was even tevreden over de casting, maar Snipes komt op voor Ali.

Recentelijk werd bekend gemaakt dat Mahershala Ali, de acteur die de Oscar won voor Best Supporting Actor in Moonlight en ook hoge ogen wist te gooien in een andere Oscar winnaar, Green Book, de nieuwe Blade zal spelen. Hij neemt hiermee het stokje over van Wesley Snipes. Ondanks het feit dat Ali vandaag de dag een van de 's werelds beste acteurs is, zijn veel fans het niet eens met zijn casting. De originele Blade laat nu ook van zich horen.

Zo zei Snipes in een recent interview: ''Aan iedereen die nu helemaal gek wordt door dit nieuws, chill! Het komt als een verrassing, maar alles is oke! Dit is nu eenmaal de 'business of entertainment'. Ikzelf ben erg benieuwd naar wat het MCU ervan gaat maken, want ik ben een grote fan! Ik heb veel eer en respect voor de grote meester Stan. En tevens wil ik Mahershala Ali feliciteren!''.

De nieuwe Blade
Snipes vindt Ali een goede opvolger: ''Ali is een grote en zeer getalenteerde artiest. Ik kijk met smart uit naar al zijn werk. Inshallah Ali, hopelijk kunnen we ooit eens samenwerken aan een project! Tenslotte wil ik het even over het belangrijkste punt hebben: mijn fans. Ik wil jullie allemaal bedanken voor jullie steun en liefde. Ik ben jullie allemaal gigantisch dankbaar voor alles wat jullie voor me doen. Geen zorgen, dit is niet het einde van het verhaal. Ik verwelkom de nieuwe Daywalker Klique''.

NieuwsFilm

meest populair