Keert Kat Dennings ook terug als Darcy in 'Thor 4'?

Keert Kat Dennings ook terug als Darcy in 'Thor 4'?

De actrice geeft zelf het antwoord.

Natalie Portman zagen we voor het laatst als Jane Foster in Thor: The Dark World (2013) en nu zij terugkeert in Thor: Love and Thunder, vragen fans zich af of haar voormalige stagiaire Darcy Lewis ook in de film op zal duiken. Actrice Kat Dennings geeft zelf een reactie.

Bekijk de afbeelding
Darcy is een behoorlijke droogkloot. De reacties op het personage van Dennings waren nogal verdeeld; de een kon hard lachen om haar droge opmerkingen, de ander vond haar maar irritant. Onlangs werd Dennings gevraagd of zij misschien ook, net als Portman, terugkeert in Love and Thunder. "Ik ben nog door niemand benaderd en als dat wel het geval was, dan zou ik er absoluut niets over kunnen zeggen", reageert de actrice. "Ik weet echt niets. Helemaal niets".

Enorme eer
Toch lijkt het haar hartstikke tof om terug te mogen keren. Dennings is namelijk een enorme fan van regisseur Taika Waititi en zijn film What We Do in the Shadows (2014) blijkt zelfs één van haar favoriete films ooit te zijn. "Ik zou het dus een eer vinden om met hem samen te mogen werken", aldus Dennings.

NieuwsFilm

meest populair