Aanrader: eerste trailer van Cannes-hit 'The Lighthouse' met Robert Pattinson en Willem Dafoe

Aanrader: eerste trailer van Cannes-hit 'The Lighthouse' met Robert Pattinson en Willem Dafoe

De film is over een paar maanden al te zien!

Het is alweer een tijdje terug dat bekend werd gemaakt dat Robert Pattinson en Willem Dafoe de hoofdrollen zouden gaan vertolken in Robert Eggers (bekend van de goed onthaalde The Witch) The Lighthouse. Het horror-genre is de laatste jaren weer populairder aan het worden, met films zoals IT en Get Out (laatstgenoemde won zelfs een Oscar). We mogen het dan wel allemaal hebben over IT: Chapter 2 maar na het zien van The Lighthouse-trailer zal menig horrorfan deze ook wel op zijn 'te kijken' lijstje zetten.

De film ging in première tijdens het Cannes Film Festival, waar hij uiterst goed werd onthaald. Ook werden Pattinson en Dafoe beiden geprezen voor hun uitmuntende rollen. Nu is de eerste trailer er dan ook en deze ziet er zeker veelbelovend uit. De zwart wit film zal zelfs dit jaar nog te zien zijn. Bekijk de trailer hieronder.



Synopsis
De film speelt zich af aan het einde van de 19de eeuw. Willem Dafoe is een eenzame vuurtorenwaker op een verder onbewoond eiland, maar dan krijgt hij gezelschap van een nieuwe collega, gespeeld door Robert Pattinson. De omstandigheden op het eiland zijn allesbehalve gemakkelijk en een duister mysterie zorgt ervoor dat de mannen elkaar telkens meer beginnen te verafschuwen en vrezen voor hun levens...

NieuwsFilm

meest populair