Two-Face de derde schurk in 'The Batman'?

Two-Face de derde schurk in 'The Batman'?

Het gerucht gaat dat Batman het ook tegen de Penguin en Catwoman moet opnemen.

Robert Pattinson speelt de Dark Knight in Matt Reeves The Batman. Nu de hoofdrolspeler al enige tijd bekend is, kan er gezocht worden naar andere castleden. Een van hen lijkt gevonden te zijn in John David Washington, van wie we nu horen dat hij de rol van Harvey Dent, a.k.a. Two-Face, zou spelen.

Geeks WorldWide stelt dat de acteur, die zijn doorbraak beleefde in BlacKkKlansman, straks te zien zal zijn in de film van Matt Reeves. De acteur zal dan tweemaal in korte tijd samen met Robert Pattinson te zien zijn, want hij speelt ook in Tenet van Christopher Nolan, waarin Pattinson de hoofdrol speelt.

Vierde Harvey Dent
Mocht Washington inderdaad gecast worden, dan is hij de vierde acteur die de rol van Harvey Dent speelt. Eerder waren Tommy Lee Jones en Billy Dee Williams Harvey Dent, waarna Aaron Eckhart het personage ook nog eens speelde. Maar Dent zal ook niet de enige schurk zijn in deze Batman-film. Naar verluidt zijn The Penguin en Catwoman de voornaamste slechteriken.

Zo bezien zou het zelfs kunnen dat deze film enkel dient als opzet van Harvey Dent. Dan zouden we hem leren kennen als een openbaar aanklager voor wie rechtvaardigheid voor alles gaat, die dan in een latere film op gruwelijke wijze ten val komt.

NieuwsFilm

meest populair