Celebrity

Gwyneth Paltrow herkent (opnieuw) een 'Avengers'-collega niet meer

De actrice valt in de ene naar de andere verbazing.

door FilmTotaal om 12:20 in Celebrity
Gwyneth Paltrow had een lekker snugger momentje tijdens het grote fotomoment ter viering van de tiende verjaardag van het Marvel Cinematic Universe. Ze had namelijk geen idee waarom Samuel L. Jackson ook aanwezig was, zo onthult Kevin Feige in het tijdschrift Empire.

Gwyneth Paltrow (46) schittert dan wel als Pepper Potts in het Marvel-universum, maar de films lijken haar maar weinig te boeien. Zo vergat ze eerder dat ze in Spider-Man: Homecoming te zien was en wist ze ook niet wie Sebastian Stan was. Tijdens het grote fotomoment viel ze ook weer door de mand.

"Gwyneth vroeg zich af waarom Sam ook aanwezig was en de andere acteurs konden hun oren niet geloven", vertelt Kevin Feige in zijn interview met Empire. "Ze hebben haar er even aan herinnerd dat hij Nick Fury is en ze samen in de films te zien zijn geweest".

Die dag werd er ook een belangrijke scène gedraaid voor Avengers: Endgame waarin alle grote namen te zien zijn. Daarin waren Paltrow en Jackson ook samen te zien. Hun personages Potts en Fury hebben echter nooit direct contact met elkaar gehad op het scherm.

NieuwsFilm

meest populair