Mysterieus wezen ontdekt in 'Avengers: Endgame'

Mysterieus wezen ontdekt in 'Avengers: Endgame'

Wat doet dat enorme wezen daar?

Na de gebeurtenissen in Thor: Ragnarok (2017) en Avengers: Infinity War weten de Asgardians een nieuw onderkomen te vinden. Daar verzamelen de overgebleven personages, met onder meer Valkyrie (Tessa Thompson), Korg, Miek en uiteraard Thor (Chris Hemsworth). Ook zijn er vele Asgardians te zien, maar nu is er een beeld gespot met een groot wezen die nog niemand kent.


Let op: SPOILERS!

Op onderstaand screenshot zie je Hulk (Mark Ruffalo) uitstappen uit de pick-up die hem naar New Asgard brengt. Daar bezoekt Hulk samen met Rocket Raccoon (Bradley Cooper) de behoorlijk depri Thor. Als Hulk uitstapt, zie je op de achtergrond een uit de kluiten gewassen personage die weinig wegheeft van een Asgardian. Het wezen was naar verluidt niet te zien in Ragnarok en zeker niet Infinity War.

Bekijk de afbeelding
Onderstaand plaatje komt uit Ragnarok. Er wordt nu gedacht dat dit mogelijk het personage is in Endgame. Heb jij een idee?

Bekijk de afbeelding
Thor: Love and Thunder
Eind 2021 verschijnt de vierde Thor-film Thor: Love and Thunder in de bioscoopzalen. Mogelijk zal er dan meer te zien zijn van New Asgard en zijn inwoners.

NieuwsFilm

meest populair