Algemeen

Robert De Niro en Shia LaBeouf als vader en zoon in 'After Exile'

Met de opnames wordt binnenkort al begonnen!

door Wouter Drummen om 13:42 in Algemeen
Robert De Niro en Shia LaBeouf hebben getekend voor de hoofdrollen in After Exile, waarin de twee vader en zoon zullen spelen. De film zal worden geregisseerd door Joshua Michael Stern, o.a. bekend van de Steve Jobs biopic Jobs.

In de film zal LaBeouf een ex-crimineel spelen. Hij komt de gevangenis uit nadat hij zijn straf voor de moord op een onschuldige man heeft uitgezeten. Hij probeert de draad van het normale leven weer op te maken en komt zo in contact met zijn vader (De Niro). Deze is eveneens een ex-crimineel, die ook nog eens lijdt aan een alcohol verslaving en schuldgevoelens. Samen proberen ze te voorkomen LaBeouf's jongere broer dezelfde fouten begaat als zij. Voor hem is het nog niet te laat.

Druk bezig
Beide acteurs hebben het maar druk. De Niro zal dit jaar nog te zien zijn in twee films waar heel wat mensen naar uitkijken, namelijk Martin Scorsese's The Irishman en in DC's Joker, waarin Joaquin Phoenix de hoofdrol speelt. LaBeouf is op dit moment te zien in de 'feel-good' film The Peanut Butter Falcon en binnenkort ook in Honey Boy.

De opnames voor After Exile gaan over twee maanden in Philadelphia van start.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm