Luister naar hoe Brie Larson God is A Woman vertolkt

Luister naar hoe Brie Larson God is A Woman vertolkt

Beoordeel zelf haar zangprestatie!

Brie Larson is voornamelijk bekend als actrice. Zo speelt ze bijvoorbeeld een van Marvel's krachtigste superheldinnen, Captain Marvel, en wist ze in 2015 nog een Oscar te winnen voor haar hoofdrol in Room. Toch weten maar weinig mensen dat Larson ook behoorlijk goed kan zingen, wat ze bewijst in de onderstaande clip!

De 29-jarige Larson coverde het nummer van Ariane Grande, genaamd God Is A Woman, wat ze vervolgens deelde op haar Instagram account. Velen zijn onder de indruk van haar zangtalent en dat terwijl ze tegelijkertijd ook nog eens gitaar speelt. Voordat ze als actrice doorbrak was ze echter al veel aan het zingen. Zo bracht ze in 2005 een album uit genaamd Finally Out of P.E. en heeft ze vijf nummers verzorgd voor het album Basmati Blues, dat vorig jaar verscheen. De clip kun je hieronder bekijken en beoordelen.



De actrice was eerder dit jaar nog te zien zijn in Avengers: Endgame. Begin volgend jaar zal ze opnieuw op het grote scherm te zien zijn in Just Mercy, naast o.a. Jamie Foxx en Michael B. Jordan.

NieuwsFilm

meest populair