Video

IMAX-trailer 'It: Chapter 2'!

De Stephen King-film verschijnt op 5 september in de bioscoop.

door Bram de Groot om 18:19 in Video
Over ruim twee weken draait IT: Chapter Two, het onoverkomelijke vervolg op de kaskraker IT uit 2017, in de Nederlandse bioscoopzalen. Je kunt de film dan ook bekijken op het IMAX-formaat.

Voor de grootformaatrelease is een korte teaser trailer vrijgegeven en daarin is het uiteraard acteur Bill Skarsgård die de nodige kijkers de stuipen op het lijf jaagt als de enge Pennywise the Dancing Clown, het favoriete voorkomen van 'het'. Zijn prooi vindt hij in de film uiteraard in de opgegroeide Losers' Club die 'het' in de voorgaande film nog tijdelijk - lees voor 27 jaar - wist te verslaan.


De volwassen Losers' Club bestaat uit James McAvoy's Bill Denbrough, Jessica Chastains Beverly Marsh, Jay Ryans Ben Hanscom, Bill Haders Richie Tozier, Isaiah Mustafa's Mike Hanlon, James Ransone's Eddie Kaspbrak en Andy Beans Stanley Uris. Met een speelduur van zo'n 170 minuten wordt IT: Chapter Two van regisseur Andy Muschietti een lange zit. Al zin in?

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Maac

Avatar

“Schrikken”, “eng”, “de stuipen op het lijf”.
Ik snap dat dit termen zijn die bij het verkooppraatje horen van een horrorfilm, maar door deze marketing was het meest prominente commentaar over het eerste deel dat ‘ie niet eng genoeg was.
Ik vond Chapter 1 ook niet eng, maar die verwachting had ik ook niet. Misschien dat je daardoor de goede dingen van de film wat helderder kan zien, in plaats van dat je teleur wordt gesteld op basis van valse verwachtingen. IT draagt niet alleen het genre horror en horror is niet per definitie een aaneenschakeling van schrikmomenten.

Maar goed, ik ga zeker weer kijken.

Mav Damian

Avatar

Ik heb zo'n gevoel dat dit toch een tegenvaller kan worden. Hopelijk heb ik het mis, maar dat ook eng gaat worden verwacht ik ook niet.

Goku32

Avatar

MAV DAMIAN, je hebt het nu al mis. Dit gaat echt niet tegenvallen man. Iedereen wilt deel 2 gaan kijken alleen al om te zien wat ze met het einden doen. Na het tegenvallende einde van de film met de spin. Dus dit kan alleen maar geweldig worden we kunnen niet wachten demmm

Novarellum

Avatar

Off topic... James Bond: No time to die. April 2020 in bios.

Master Of Films

Avatar

Met een speelduur van zo'n 170 minuten wordt IT: Chapter Two van regisseur Andy Muschietti een lange zit. Al zin in?
170 minuten! Betekent dat er tijd genomen wordt voor een verhaal te vertellen!!! Nee dank je. Ik moet in mijn dagelijkse zware leven al genoeg nadenken, dus dan heb ik liever dat ik m'n hersens op een lage pitje kan zetten als ik naar een film ga zien.

Ik kijk veel liever naar de herhaling van CGI film Gozilla: King of Monsters. Die is gewoon vet stoer!

Zeg ik alles met een dikke vette knipoog Smiley face

NieuwsFilm

meest populair