Officieel: dit is de langverwachte titel van 'Bond 25'!

Daniel Craig keert voor de laatste keer terug in...

Langverwacht, er werd druk over gespeculeerd, maar nu is het eindelijk zover. Bijna vier maand nadat het filmen van de 25ste James Bond-film begon, en twee hele jaren na de aankondiging van de terugkeer van Daniel Craig, heeft de film een titel.

Die titel werd aangekondigd in een fraai filmpje. We zien Bond in smoking van links naar rechts bewegen, om uit te zoomen op de titel. En dat is No Time To Die geworden. Wat het wil zeggen, is vooralsnog erg vaag. Het valt wel op dat de titel erg lijkt op een eerdere, afgekeurde titel, A Reason To Die. De eerdere geruchten Shatterhand, Eclipse en recentelijk nog Genome of a Woman bleken niet te kloppen. No Time To Die is een volledig originele titel, en is niet terug te voeren op de Bond-boeken van Ian Fleming.



In het kort
In No Time To Die heeft Bond MI6 verlaten en geniet hij van een rustig leventje op Jaimaica. Dat is echter van korte duur als Felix Leiter (Jeffrey Wright) van de CIA hem om hulp vraagt. De missie om een ontvoerde wetenschapper te redden blijkt verraderlijker dan gedacht, waardoor Bond een mysterieuze schurk (Rami Malek) gewapend met gevaarlijke nieuwe technologie op het spoor komt.

No Time To Die dus, en hoewel het onverwacht komt, lijkt het een keuze te zijn die Craigs laatste keer als Bond in de verf zet, en daarmee een logische titel. En gelukkig voor de dienstdoende zanger of zangeres van de titelsong valt er makkelijk te rijmen op 'die'. De film is nu volop in productie, maar moet begin april 2020 in de bioscoop lopen.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair