Video

Guillermo Del Toro laat zijn nieuwste monster op ons los in trailer 'Antlers'

De creepy voice-over van een kind doet je rug- en nekharen al overeind staan.

door Arjen Rooseboom om 17:10 in Video
Nu zijn geschreven én geproduceerde horror Scary Stories To Tell In The Dark (waarin meerdere griezels het beeld bestormen) goede zaken doet aan de box-office, presenteert Guillermo Del Toro zijn volgende film Antlers met dit keer weer gewoon één centraal wezen uit de duisternis. Bekijk hieronder de teaser trailer:


Het verhaal speelt zich af in een rustig stadje in Oregon. Een lerares en haar broer, de plaatselijke sheriff, ontdekken dat een jonge student een gevaarlijk geheim verborgen houdt, een gemarteld 'iets' dat hongerig wacht op alles en iedereen die de rust in zijn ijzeren gevangenis durf te verstoren om zijn tanden in te zetten, natuurlijk met vreselijke gevolgen.

Antlers wordt geregisseerd door Scott Cooper (Crazy Heart/Black Mass) en is gebaseerd op het korte verhaal The Quiet Boy van Nick Acosta. Del Toro produceert samen met David S. Goyer en hoofdrollen worden o.a. vertolkt door Keri Russel als de lerares, Jesse Plemons als de sherrif en Jeremy T. Thomas als de angstaanjagende jonge student.

Er is nog geen concrete releasedatum vrijgegeven, maar in de loop van 2020 lijkt een logische verwachting. Een eerste poster is ook al onthuld:3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

orlock

Avatar

WOW.......zin in..

NieuwsFilm