Indrukwekkende stunt in 'No Time To Die': James Bond jumpt van een brug (video)

Indrukwekkende stunt in 'No Time To Die': James Bond jumpt van een brug (video)

En ook de Aston Martin DB5 wordt weer goed benut.

Het stadje Matera in Zuid-Italië staat op z'n kop. Het gebeurt immers niet elke dag dat James Bond met gierende banden door je stad racet. No Time To Die, zoals de vijfentwintigste film in de reeks nu officieel heet, heeft wel een paar hele coole stunts in petto.


De foto's in dit artikel bevatten mogelijke SPOILERS


In Matera wordt op dit moment het begin van de film gedraaid. Helaas moeten kijklustige inwoners het voorlopig doen zonder Daniel Craig, die dit soort stunts liever aan professionele stuntmannen over laat. Maar zo gek is dat niet als je bekijkt welke halsbrekende toeren er nu weer worden uitgehaald: Craigs stunt double laat zich vanaf een brug zo'n 45 meter naar beneden vallen, terwijl hij van bovenaf belaagd wordt. Indrukwekkend is het zeker.



Tweet verwijderd

Met topsnelheid in een oude Aston Martin
Even verderop wordt druk gefilmd voor een andere scène: Bond en Madeleine Swann (Léa Seydoux) zijn het onderwerp van een wilde achtervolging in Bonds vertrouwde zilveren Aston Martin DB5. Ook hier werden de stunts en het rijden volledig door stand-ins gedaan, waarvan de gezichten later digitaal zullen worden vervangen.

Tweet verwijderd



Met deze beelden wordt een bepaalde verhaallijn bevestigd: No Time To Die gaat verder waar Spectre stopte: Bond en Madeleine samen in de auto. Uiteraard wordt er druk gespeculeerd over het vervolg van het verhaal: hoe belandt Bond dan na de titels alleen op Jamaica? Zou Madeleine dan toch het loodje leggen? Wie zal het zeggen... Het antwoord op die vraag zien we vanaf 2 april in de bioscoop.

Tweet verwijderd

NieuwsFilm

meest populair