Jeff Goldblum's hilarische reactie op Spider-Man MCU exit

Het perfecte antwoord op dit bizarre verhaal.

Elke filmfan heeft het er op dit moment over: Spider-Man zal het MCU verlaten en terugkeren naar Sony. Naar alle waarschijnlijkheid zal Tom Holland gewoon weer te zien zijn als de geliefde superheld, al zal het nieuwe deel een hele andere kant op gaan. De reacties zijn echter zeer gemengd. Velen denken dat het beter was geweest als Spider-Man bij Marvel bleef, anderen (zoals Stan Lee's dochter) vinden het net weer beter zo. Maar de beste reactie kwam van Jeff Goldblum.

Hij was aanwezig op de Dinsey-expo D23 om zijn nieuwe serie, The World According to Jeff Goldblum, voor Disney's streamingdienst te promoten. De acteur, die ook deel uitmaakt van het MCU, aangezien hij was te zien als The Grandmaster in Thor: Ragnarok, werd gevraagd naar de 'scheiding'. Blijkbaar kwam Goldblum er op dat moment pas achter en zijn reactie is hilarious en bizar, zoals we dat wel van hem gewend zijn.

Goldblum's reactie
''Nee! Wat zeg je me nu?!'' begint Goldblum. ''Dit is de eerste keer dat ik hiervan hoor!'' Nadat de journaliste het uitgelegd heeft, gaat de acteur verder: ''Ik ben geen zakenman. Alles wat je me nu zegt klinkt als Grieks in mijn oren. Ik weet het niet maar het zal allemaal wel goed komen hoor, daar ben ik zeker van. Succes, jullie vinden er heus wel wat op''.

Verder hint hij ook nog naar een mogelijke comeback als The Grandmaster in de nieuwe Thor film, Thor: Love and Thunder, waarvoor Taika Waititi terugkeert: ''Ik kan er nog niks over verklappen en ik weet ook nog niks definitiefs. Het gerucht doet echter de ronde dat ik er in te zien zou zijn. Dat is nog niet zeker, maar ik zou overal waaraan Taika Waititi en Marvel verbonden zijn aan willen meedoen''.



NieuwsFilm

meest populair