Video

Jai Courtney wil doorgeslagen broer uit de gevangenis halen in keiharde trailer 'Semper Fi'

En dat is lastig voor een politieagent die altijd het boekje volgt...

door Corneel Vanfleteren om 12:04 in Video
Jai Courtney (Suicide Squad) in een snoeiharde, R-Rated actiefilm, dat is niet nieuw. Maar als Courtney een elite-politieagent moet spelen die alles volgens het boekje doet, dan krijg je een interessante dynamiek.

In Semper Fi, dat eerst nog Edge of Dawn heette, raakt Courtney's Callahan verwikkeld in een ethisch dilemma. Hij is een lid van de Marine Corps Reserves, die eer hoog in het vaandel hebben staan. Zijn halfbroer Oyster, gespeeld door een woeste Nat Wolff (Paper Towns), krijgt een oneerlijke 25 jaar gevangenisstraf voor een avondje knokken. Callahan staat voor de keuze. Laat hij zijn broer zitten of probeert hij hem weg te halen uit de gevangenis?Altijd loyaal
Eigenlijk biedt de trailer (en de titel boven dit artikel) al een antwoord op die vraag. Ja, Cal onderneemt een poging om zijn broer buiten te krijgen. Maar dat is voor Callahan minder makkelijk dan gedacht, ondanks de loyaliteit die hij heeft voor zijn broer. De titel Semper Fi verwijst er ook naar: het is de verkorte versie van de slogan van de Marine Corps, semper fidelis, wat 'altijd loyaal' betekent.

Naast Courtney en Wolff zijn er rollen voor Leighton Meester (The Roommate) en Finn Wittrock (Unbroken). De regie is in handen van Henry Alex Rubin, die de film ook mee schreef. Semper Fi krijgt slechts een gelimiteerde bioscooprelease in de Verenigde Staten, maar wordt op 4 oktober ook op de digitale markt aangeboden. Downloaden is dus de boodschap!

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MisterMarvel

Avatar

Vrijdag avond. Koffie is op en man bijt hond is afgelopen dus ja tijd voor deze film.

SunChaser

Avatar

Ik vind zijn zus Cox Courtney leuker

NieuwsFilm

meest populair