Algemeen

Nieuwe foto's 'No Time To Die': Daniel Craig blijft stijlvol als James Bond

En een nieuw gerucht over Léa Seydouxs Madeleine...

door Corneel Vanfleteren om 22:30 in Algemeen
James Bond is aangekomen in Italië! Althans, acteur Daniel Craig arriveerde op locatie, samen met Léa Seydoux en regisseur Cary Fukunaga. Het drietal begint daar aan opnames voor deel 25 in de reeks, No Time To Die.

Na vooral veel stuntmannen in het Zuid-Italiaanse stadje Matera, was het nu de beurt aan 007 zelf. En zoals dat hoort bij een James Bond-film, gebeurt dat met de nodige publiciteit en glamour. Craig, Seydoux en Fukunaga poseerden voor foto's. Het poseren kost Daniel Craig zichtbaar wat moeite, maar hij ziet er in elk geval piekfijn uit.Belangrijke rol
De scènes in Italië vormen vermoedelijk het begin van de film, en fans speculeren ook al maanden dat dit de enige scènes zullen zijn waarin Léa Seydoux te zien is, omdat haar personage Madeleine Swann al vroeg in de film zou sterven. Madeleine overleefde als Bond girl de vorige film Spectre.

Maar volgens fansite James Bond Brazil zijn die geruchten onzin, en is er voor Madeleine een prominente rol in het verhaal weggelegd. Ze zou opnieuw werken in een psychiatrische kliniek en een receptioniste krijgen. Volgens andere geruchten is het Swann die aartsvijand Blofeld (wederom gespeeld door Christoph Waltz) een bezoekje brengt in de gevangenis. Gaat ze hem psychologisch ontleden?

In het kort
Dit alles is natuurlijk onbevestigd, en officieel start het verhaal van No Time To Die in Jamaica, waar James Bond een rustig leventje leidt, zonder MI6. Wanneer CIA-collega Felix Leiter Bonds hulp nodig heeft, ontdekt James de gevaarlijke plannen van een mysterieuze slechterik. No Time To Die zie je vanaf 2 april in de bioscoop.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MajorJos

Avatar

Hey Matera! Wat tof! Gisteren nog een dagje rondgelopen. Stonden idd plekken afgeschermd vanwege filmopnames. Verwachtte scenes voor nieuwe Game of Thrones of LotR series, maar blijkt dus 007. Nice, ik ga deze zeker checken. Vorige films waren ook erg sterke actie films.

Master Of Films

Avatar

Léa kijkt niet zo blij op de 2e foto Smiley face
Maar ik ben blij dat ze weer terug is. Smiley face

Binnenkort is Léa te zien samen met Guillermo del Toro, Nicolas Winding Refn, Norman Reedus & Mads Mikkelsen in Kojima's Death Stranding. Om naar uit te kijken (zowel 007 No Time To Die als Kojima's Death Stranding). Smiley face

Spider-fan

Avatar

Ik hoop op een grote rol vol Leá. Het is ook wel eens leuk als een Bondgirl gewoon blijft leven.

Movieman2018

Avatar

Goeie acteur maar niet echt knap vond ik. Lijkt wel op een Russische gym leraar lol

McGraig

Avatar

Het ontgaat mij waarom Daniel Craig moeite zou hebben met poseren. Het is een opmerking in het luchtledige. Verder weer iets om naar uit te kijken. Afgezien Quantum allemaal prima films met Craig.

NieuwsFilm

meest populair