Nieuwe foto's 'No Time To Die': Daniel Craig blijft stijlvol als James Bond

Nieuwe foto's 'No Time To Die': Daniel Craig blijft stijlvol als James Bond

En een nieuw gerucht over Léa Seydouxs Madeleine...

James Bond is aangekomen in Italië! Althans, acteur Daniel Craig arriveerde op locatie, samen met Léa Seydoux en regisseur Cary Fukunaga. Het drietal begint daar aan opnames voor deel 25 in de reeks, No Time To Die.

Na vooral veel stuntmannen in het Zuid-Italiaanse stadje Matera, was het nu de beurt aan 007 zelf. En zoals dat hoort bij een James Bond-film, gebeurt dat met de nodige publiciteit en glamour. Craig, Seydoux en Fukunaga poseerden voor foto's. Het poseren kost Daniel Craig zichtbaar wat moeite, maar hij ziet er in elk geval piekfijn uit.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Belangrijke rol
De scènes in Italië vormen vermoedelijk het begin van de film, en fans speculeren ook al maanden dat dit de enige scènes zullen zijn waarin Léa Seydoux te zien is, omdat haar personage Madeleine Swann al vroeg in de film zou sterven. Madeleine overleefde als Bond girl de vorige film Spectre.

Maar volgens fansite James Bond Brazil zijn die geruchten onzin, en is er voor Madeleine een prominente rol in het verhaal weggelegd. Ze zou opnieuw werken in een psychiatrische kliniek en een receptioniste krijgen. Volgens andere geruchten is het Swann die aartsvijand Blofeld (wederom gespeeld door Christoph Waltz) een bezoekje brengt in de gevangenis. Gaat ze hem psychologisch ontleden?

In het kort
Dit alles is natuurlijk onbevestigd, en officieel start het verhaal van No Time To Die in Jamaica, waar James Bond een rustig leventje leidt, zonder MI6. Wanneer CIA-collega Felix Leiter Bonds hulp nodig heeft, ontdekt James de gevaarlijke plannen van een mysterieuze slechterik. No Time To Die zie je vanaf 2 april in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair