Algemeen

Een X-Men of Silver Surfer-film voor de 'Avengers: Endgame'-regisseurs?

Na een film van $2,8 miljard willen ze nieuwig materiaal verfilmen.

door Bram de Groot om 17:40 in Algemeen
Het mag duidelijk zijn dat Anthony en Joe Russo de belangrijkste regisseurs zijn van het Marvel Cinematic Universe. Na de tweeluik Avengers: Infinity War / Avengers: Endgame kiezen ze even voor andere projecten.

Maar terugkeren willen ze zeker. "Ik ben opgegroeid met de X-Men reeks van John Byrne's. Ben Grimm was een favoriet personage van mij, The Thing. Nu Fantastic Four weer van Marvel is, is er veel gaafs," aldus Joe. "Silver Surfer is een geweldig personage. Het kosmische groot aanpakken zou echt heel leuk zijn. Dus er zijn veel dingen die ons kunnen overhalen."

Geen Disney+ serie
De regisseurs leggen uit dat ze waarschijnlijk alleen terugkeren om een groot verhaal te vertellen. Iets dat ze ook met Chris Evans' Captain America deden in de twee solofilms en in de twee laatste Avengers-films. "We worden gedwongen om meer verhalen met die schaalgrootte te vertellen," vertelde Joe die ook aangaf dat ze de Marvel-mensen en Kevin Feige missen. "Dus ik weet zeker dat we snel iets zullen vinden dat we samen kunnen doen."

Van de Russo's zien we binnenkort de film Mosul. Het is de eerste film die ze afleveren met hun eigen productiemaatschappij AGBO. Daarna hebben ze nog veel meer eigen projecten gepland staan.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Laat ze maar een X-Men film maken. Ze hebben bewezen dat ze raad weten met een grote groep karakters in 1 film.

Chrischzz

Avatar

En met de technieken waarmee ze Thanos en Hulk maakten, kunnen ze een veel betere Apocalypse maken ofzo.

Van mij mogen ze ermee aan de slag.

Artificialis

Avatar

Na The Winter Soldier, Civil War, Infinity War en Endgame mogen ze van mij alles maken, maar ze zijn wel de ideale kandidaten om het X-Men universe op zich te nemen.

Sunspot

Avatar

Van mij mag het huidige MCU stoppen.

Begin maar een Xmen/FF4 universum Smiley face

Decepticon

Avatar

Klinkt goed, kun je er donder op zeggen dat ze nog wel weer één of meerdere films voor Marvel gaan maken in de toekomst en dan lijkt de X-Men voornaamste kandidaat.
Daar hebben ze vast al wel een gesprekje over gehad.

Khalidmocro

Avatar

Zie ze ook wel een goede spionnen film maken.. vind The winter soldier mijn favoriete mcu film

Marvelfan200986

Avatar

Lijkt me super cool hopelijk word het niet zoals de laatste fantastic four want die was echt slecht hopelijk met Galactus als slechterik

Blablazer

Avatar

Ik hoop dat deze rage snel afkoelt. Met een film als met Joker zie je dat we wel aan wat kwaliteit toe zijn. Ik ben ook heel benieuwd of we weer een goede Batman film met meer diepgang. Ik ben wel weer toe aan een fatsoenlijke film. De laatste fatsoenlijke film was toch echt de Dark Knight en Joker.

Sunspot

Avatar

En laat het niet kosmisch zijn, misschien dat Silver Surfer of zo even langs komt, maar niet de ruimte in.

Zou zo zonde zijn, Xmen heeft genoeg aan de aarde, hoop dat ze bepaalde thema's ook goed behandelen, daar is Xmen o.a. zo populair om, heeft echt een boodschap.

Hoop niet dat het alleen maar actie, pracht en praal is

Sunspot

Avatar

@Blablazer

Nee, dat waren wat mij betreft Xmen FC ,DoFP en Logan

NieuwsFilm

meest populair