Algemeen

Opnamelocaties 'Mission: Impossible 7' bekend

Of dit ook zal gelden voor deel 8, is nog onbekend.

door Zilko Tarici om 16:35 in Algemeen
HN Entertainment weet vandaag te melden dat de opnames van Paramount-productie Mission: Impossible 7 met name in Engeland zullen plaatsvinden. Er wordt met name gedacht aan de Leavesden-studio in het plaatsje Watford. Reden hiervoor is dat de vorige twee delen daar ook voor een groot deel werden gefilmd.

Er zijn nog geen details bekendgemaakt over het zevende deel, maar we weten wel dat Tom Cruise en Rebecca Ferguson met zekerheid terugkeren. Een recente toevoeging aan de franchise is MCU-actrice Hayley Atwell. Daarnaast is ook al een tijdje bekend dat deel 7 (dat in augustus 2021 gaat draaien) direct zal leiden tot Mission: Impossible 8, dat in augustus 2022 de bioscopen bereikt.

Terugkerende regisseur
Een opmerkelijk feit over de nieuwe Mission: Impossible-films is dat ze opnieuw worden geregisseerd door Christopher McQuarrie, die ook Mission: Impossible - Rogue Nation en Mission: Impossible - Fallout schreef en regisseerde. Eerdere films in de franchise werden telkens door een nieuwe regisseur gemaakt.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Zin in!
Die 'renscene' in Fallout was ook schitterend gefilmd in London.

Frietgezicht

Avatar

Jammer, hoopte in putjesbroek.

CorneelVf

Avatar

Benieuwd of ze ook buitenopnames gaan maken in Londen. Opmerkelijk wel, zowel James Bond als Ethan Hunt als Tenet filmen dan in de UK!

Raki-Pure

Avatar

Niet handig met de aankomende Brexit .. kan voor logistieke problemen zorgen.

Decepticon

Avatar

Goh, wel toevallig dat deze HN weet te melden dat misschien dezelfde filmstudio weer gebruikt wordt.
Wat een onzin "nieuws" een bericht als dit.
Dat Haley Atwell onlangs aan de cast is toegevoegd, is wel weer goed bericht.

Ik vraag me af waarom Tom Cruise niet meer naar een andere regisseur zoekt. Ik snap de redenen waarom hij McQuarrie aanhoudt, maar het zou leuk zijn om weer eens een frisse kijk op de franchise te krijgen komt door inbreng van een andere regisseur.

lamoteg

Avatar

1 film per keer zou ik zeggen.

NieuwsFilm

meest populair