Veel opvallende geruchten over de films na 'Avengers: Endgame'!

Veel opvallende geruchten over de films na 'Avengers: Endgame'!

Een flink waslijst Marvel-geruchten.

Met meerdere films en een reeks series reeds aangekondigd belooft de toekomst van het Marvel Cinematic Universe groots te worden. En ook anders. Er komen nieuwe gezichten bij en de franchise duikt verder het Multiversum en het kosmische deel van het universum in!

Via een post op Reddit is nu een waslijst met geruchten verschenen. Deze zijn geplaatst door 4Chan en die heeft wel vaker zaken weten te onthullen die later klopten (of niet). Vermakelijk zijn onderstaande geruchten in ieder geval wel.

Black Widow
Ray Winstone speelt de vader van Black Widow en Isabela Moner speelt een jonge KGB'er die wordt bijgestaan door David Harbours Red Guardian. Black Widow verschijnt begin mei 2020.

Eternals
De tweede Marvel-film van 2020, Eternals, draait om de relatie tussen Black Knight and Sersi. Ook nieuw zijn Adam Scott en Brendan Gleeson, als Eros en Zuras. In November 2020 in de bioscoop.

Shang Chi and The Legend of The Ten Rings
Deze film speelt zich af voor Endgame, maar na Infinity War. Verder zijn er geen echte connecties met het MCU, anders dan de Ten Rings. Namen als Steven Yuen, Kelly Marie Tran, BD Wong, Jamie Chung en Donnie Yen hebben rollen aangeboden gekregen. Shang Chi and The Legend of The Ten Rings staat gepland voor februari 2021.

Doctor Strange in the Multiverse
In deze tweede solofilm rond Doctor Strange keren The Ancient One en Quicksilver terug. David Tennant zou de rol van Nightmare aangeboden hebben gekregen. Doctor Strange in the Multiverse verschijnt mei 2021.

Spider Man 3
Oorsponkelijk zou de derde solofilm rond Spider-Man in juli 2021 verschijnen. Dit was voor de deal tussen Sony/Marvel sneuvelde.

Thor: Love And Thunder
De vierde Thor-film speelt zich voor 95 procent af in de ruimte. Peter Dinklage keert terug als Eitri en Chris Pratt is kort te zien als Quill / Star-Lord. Regisseur Taika Waititi zou Ryan Gosling en Finn Wolfhard in de film willen zien. Thor: Love And Thunder staat gepland voor november 2021.

Fantastic Four
De fantastische vier zouden in februari 2022 in de bioscoop moeten verschijnen.

Black Panther 2
Dit tweede deel zou een verhaal laten zien waarin Namor het Marvel-land Wakanda wil overnemen. Micheal B. Jordan zou een korte aanwezigheid hebben als Killmonger.

Guardians of The Galaxy Vol.3
Het vertraagde Vol.3 verschijnt in juli 2022. De rol van Adam Warlock zou mogelijk gaan naar Lucas Till, Dacre Montgomery of Zac Efron. Mark Hamill is te zien als The High Evolutionary.

Films in 2023
In 2023 verschijnen de films Blade en Captain Marvel 2. Disney wil dat X-Men ook in 2023 verschijnt. Naar verluidt zouden acteurs als Ewan McGregor, Millie Bobby Brown, Keanu Reeves, Himesh Patel, Collin Farrell, Jessica Chastain en Henry Cavill ontmoetingen hebben gehad met Kevin Feige voor rollen in het MCU.

NieuwsFilm

meest populair