Video

Korte film 'Jurassic World: Battle At Big Rock' nu te zien, fans razend enthousiast!

André Holland (Selma/Moonlight), Natalie Martinez (End Of Watch), Melody Hurd en Pierson Salvador spelen de hoofdrollen.

door Arjen Rooseboom om 22:30 in Video
Afgelopen nacht is Jurassic World: Battle At Big Rock van Colin Trevorrow online in première gegaan. De korte film is bedoeld om fans lekker te maken voor het afsluitende Jurassic World 3 in 2021 en deze missie lijkt vooralsnog geslaagd. We verklappen niks, bekijk het filmpje (en ook zeker de aftiteling) gewoon hieronder!


In het voor velen toch wel redelijk onverwachtse Battle At Big Rock, dat eind vorig jaar in het diepste geheim en slechts 5 dagen met een kleine cast en crew werd opgenomen, krijgen we een snelle blik te zien op hoe de wereld is beïnvloed een jaar na de gebeurtenissen uit Fallen Kingdom. Dinosaurussen leven inmiddels onder de mensen en de nodige invasies en confrontaties komen voorbij in de speelduur van 8 minuten.

Terugkeer Alan Grant, Ellie Sattler & Ian Malcolm
Het is duidelijk dat regisseur Trevorrow grootse plannen heeft en in een eerder interview al aangaf dat "dit de film is die hij altijd wilde maken". Maar wat vinden de fans er zelf van? De eerste reacties liegen er niet om en de verwachtingen voor Jurassic World 3 lijken weer wat positiever.


21 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

TearsinRain

Avatar

Deze mini film vind ik nu al beter dan het belabberde Fallen Kingdom! Weer hoop dat Jurassic World 3 een waardige afsluiter wordt.

David Mills

Avatar

Tja, altijd dezelfde formule, vervelende gillende kinderen die voor problemen zorgen. Waarom altijd kinderen in de cast?

Darthmar

Avatar

Ik zie nog steeds niet hoe ze er een einde aan kunnen brengen.
Ook zijn er niet veel dino's ontsnapt naar het wild dus kunnen de overheden makkelijk met grote getallen jagen op de ontsnapte dino's en ze uitroeien.
Ik ben bang dat de laatste film een afknapper wordt.

Guyon2002

Avatar

Als groot Jurassic-Fan weet ik al bijna een jaar dat deze shortfilm eraan zat te komen, en ik moet zeggen dat ik zeker niet teleurgesteld ben. Het was super om de dinosaurussen eindelijk weer eens te zien als dieren, in plaats van de helden/schurken die ze zijn geworden in de 'normale' films.
Ook de credits waren hilarisch, dat meisje dat werd achtervolgd door Compy's... ik lach me echt rot

Frietgezicht

Avatar

Grappig filmpje maar meer niet. Weer overleeft iedereen, weer een last minute rescue(een kind in plaats van een t-rex) en een wereld die accepteert dat er dino’s rondlopen? Sure...

Coola

Avatar

Awesome, gewoon weg awesome.

Zover een scifi film over dino's die in onze tijd logisch kan zijn. Gaan ze met deze franchise een geloofwaardige kant op.

lamoteg

Avatar

T-rex moest die kleine opgegeten hebben. Dat ging pas drama zijn

Malloy de Beer

Avatar

Ik ben niet onder de indruk. Ik erger me kapot aan de domheid van die ouders en aan die kinderen.
Ook dat de film zich een jaar na Fallen Kingdom afspeelt vind ik geen goeie zet maar we zullen zien. Ik ga voor de dino's en die zien er goed uit.

d3c3pticon0608

Avatar

Deze short is nu al vele malen beter dan Jurassic World en zijn opvolger Jurassic World: Fallen Kingdom.
Moet zeggen dat ik na deze beelden wel vertrouwen in Jurassic World 3 begin te krijgen. Hyped!!

Civilian Supreme

Avatar

Op zich wel aardig en toch nog een beetje spanning omdat je niet zeker weet of ze het overleven. Aan de andere kant is het weer meer van hetzelfde.
Zoals hierboven gezegd wordt WEER een last minute rescue. Weer een rollende caravan, weer gillende kinderen(wat op zich wel logisch is natuurlijk) maar het doet heel erg denken aan eerdere gebeurtenissen.
Toch mag het van mij wel wat gedurfder, misschien toch eens een kind dat opgegeten wordt ofzo. Of dat gewoon niemand het overleeft.

Ook is het erg ongeloofwaardig dat dit 1 jaar na de uitbraak kan gebeuren, ik neem aan dat ze allemaal getagd zijn en in de gaten gehouden worden. Was geloofwaardiger als het zich er direct na zou afspelen.
Toch hoop ik op een goede film. Lukt dat wederom niet, dan lekker stoppen.

Devenace

Avatar

Zelfde langdradige bagger als in the Lost World in die camper.
Not my cup of tea.

Bluemeister

Avatar

Jurassic World wilde te veel teren op de oude films, het is niks meer dan een cashgrab en wat oude nostalgie, beide vind ik het slechte films...het probleem van Hollywoord vandaag de dag is dan ook al die reboots, remakes, prequels en sequels...het creatieve is veel en veel minder geworden

Goov25

Avatar

De aftiteling is een stuk leuker en origineler dan de rest.

Ereptile

Avatar

Toch best een goede shortfilm Smiley face Als dit de route is die ze op gaan ben ik toch redelijk positief!

ntt

Avatar

@ Darthmar. Dit zijn geen gewone Dino’s dit zijn hybriden!! Een kruising tussen Gremlins en Dino’s.
Ze mogen niet nat worden en niet eten na 00:00 anders vermenigvuldigen ze zich in bloeddorstige killers. Vandaar dat het een jaar na Fallen Kingdom wemelt van de Dino’s :p

Frietgezicht

Avatar

Ik denk dat we nu al kunnen raden dat we een kermis krijgen in deel 3. Een raptor in een glazen doolhof, een T-Rex die een reuzenrad bezoekt.. mark my words

aspers

Avatar

Mwah... vond de aftiteling sterker dan de rest van het filmpje. Dacht even dat ik naar een commercial van de NRA zat te kijken.

Jaws

Avatar

gewoon kijken in de bios, heel veel zin. lijkt een topper te worden.

Goku32

Avatar

Ik hoopte Eingelijk dat het hele gezin werd opgevreten, want zo zag het er wel naar uit. Maar waarom altijd de kinderen in deze films, deel 1 in de bioscoop gezien toen was het nog te pruimen en geweldig. Nu zoveel films verder is het alleen maar iritant. Het enige van deze korte film was het einde. En wat hierzo boven staat dat er gesproken word over een masterpiece dat is echt overdreven, want dat gaat nooit gebeuren

nooffencetaken

Avatar

Fijn dat ik er weer aan herinnert wordt om geen kinderen te nemen.

Rohieth

Avatar

Slecht geacteerd, hilariche dialogen, vol met cliches, onorigineel, helemaal niet spannend.

Nee, ik kijk Jurassic Park wel weer voor de miljardste keer.

NieuwsFilm

meest populair