Korte film 'Jurassic World: Battle At Big Rock' nu te zien, fans razend enthousiast!

Korte film 'Jurassic World: Battle At Big Rock' nu te zien, fans razend enthousiast!

André Holland (Selma/Moonlight), Natalie Martinez (End Of Watch), Melody Hurd en Pierson Salvador spelen de hoofdrollen.

Afgelopen nacht is Jurassic World: Battle At Big Rock van Colin Trevorrow online in première gegaan. De korte film is bedoeld om fans lekker te maken voor het afsluitende Jurassic World 3 in 2021 en deze missie lijkt vooralsnog geslaagd. We verklappen niks, bekijk het filmpje (en ook zeker de aftiteling) gewoon hieronder!


In het voor velen toch wel redelijk onverwachtse Battle At Big Rock, dat eind vorig jaar in het diepste geheim en slechts 5 dagen met een kleine cast en crew werd opgenomen, krijgen we een snelle blik te zien op hoe de wereld is beïnvloed een jaar na de gebeurtenissen uit Fallen Kingdom. Dinosaurussen leven inmiddels onder de mensen en de nodige invasies en confrontaties komen voorbij in de speelduur van 8 minuten.

Terugkeer Alan Grant, Ellie Sattler & Ian Malcolm
Het is duidelijk dat regisseur Trevorrow grootse plannen heeft en in een eerder interview al aangaf dat "dit de film is die hij altijd wilde maken". Maar wat vinden de fans er zelf van? De eerste reacties liegen er niet om en de verwachtingen voor Jurassic World 3 lijken weer wat positiever.


















NieuwsFilm

meest populair