Regisseur David Ayer heeft genoeg van kritiek op zijn 'Suicide Squad'

Regisseur David Ayer heeft genoeg van kritiek op zijn 'Suicide Squad'

Niet zijn visie, dus ook niet zijn schuld.

Het DCEU heeft even in een dipje gezeten. Meerdere superheldenfilms van de bekende studio werden matig tot slecht onthaald. Hier hoort ook Suicide Squad bij van David Ayer, die nu laat weten schoon genoeg te hebben van alle kritiek. Hij geeft namelijk aan dat het niet zijn schuld is dat de film mislukte.

Ayer's Suicide Squad werd namelijk flink aangepast door de studio. De nodige goede en belangrijke scènes zijn blijkbaar uit de film geknipt. Ook kreeg Ayer geen volledige vrijheid, waardoor hij niet zijn gang kon gaan en de film dus niet kon brengen zoals hij dat had gewild. Dit laat hij nu opnieuw weten op zijn Twitter-pagina.

''Niet mijn schuld''
''Weten jullie waarom we het de filmindustrie noemen? Omdat het een grote industrie is. Die blijft alsmaar groeien en groter worden. Ik ben er echter van overtuigd dat James Gunn iets heel moois gaat maken van de nieuwe Suicide Squad film, maar wat mij irriteert is dat mensen nog naar mij uithalen terwijl de film ver van mijn originele visie af staat''.

Reboot
De laatste Suicide Squad werd, ondanks zijn supercast, maar zeer matig onthaald. Toch kijken wel gigantisch veel mensen uit naar de reboot/sequel, die deze keer gemaakt zal worden door James Gunn, o.a. bekend van The Guardians of the Galaxy films.

NieuwsFilm

meest populair