James Gunn roept op tot vrede tussen Marvel en DC-kampen

James Gunn roept op tot vrede tussen Marvel en DC-kampen

Hij werkt voor beide kampen.

Afgelopen jaren leverde hij de Marvel-films Guardians of the Galaxy uit 2014 en Guardians of the Galaxy Vol. 2 uit 2017 op en op dit moment werkt hij aan de DC-film The Suicide Squad die in 2021 moet verschijnen. Regisseur James Gunn roept de fans van Marvel en DC op van beide merken te genieten.

In een reeks Tweets startte Gunn met de boodschap dat hij van de mensen bij Marvel een boek had gekregen met herinneringen aan Guardians of the Galaxy. Dit deed hem doen besluiten om het volgende uit te sturen:


"Zoals ik al zo vaak heb gezegd, Marvel en DC-fans hebben onder de streep veel meer gemeen dan niet. Ik ben nu, en bijna mijn hele leven, allebei. Misschien vind je de één leuker dan de ander - dat is prima - maar dat betekent niet dat je niet van alles kunt genieten of dat je de ander moet afkraken."


Studio's geloven in elkaar
Ook gaf Gunn aan dat de studio's - Warner Bros. / DC en Disney / Marvel Studios - erin geloven dat ze elkaar versterken. Hij sloot af met de boodschap: "#marvel #dc Let's go, team(s)."

Van Gunn verschijnt in de zomer van 2021 de DC-film The Suicide Squad en vermoedelijk in de zomer van 2022 kan dan eindelijk Guardians of the Galaxy Vol. 3 verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair