'Guardians of the Galaxy Vol. 3' (minstens) 10 jaar later dan 'Vol. 2'

'Guardians of the Galaxy Vol. 3' (minstens) 10 jaar later dan 'Vol. 2'

En daar is een duidelijke reden voor.

Naar verwachting verschijnt in 2022 of 2023 eindelijk Guardians of the Galaxy Vol. 3 in de bioscoop. De film werd voorafgegaan door de Guardians of the Galaxy uit 2014 en Guardians of the Galaxy Vol. 2 uit 2017, die bijna noodloos op elkaar aansloten.

Bij het derde deel zal dit duidelijk anders zijn. Naar verwachting zit er minimaal tien jaar tussen het tweede en derde deel, aangezien regisseur James Gunn (The Suicide Squad) eerder verklaarde dat Vol. 3 zich afspeelt na Avengers: Endgame, welke eindigde in het jaar 2023. Aangezien Vol. 2 zich grotendeels afspeelde in 2014 zit er hoogstwaarschijnlijk (minstens) 10 jaar tussen deel twee en drie.

Thor: Love and Thunder
Met het oog op de clip met de "Asgardians of the Galaxy" met de Guardians en Thor aan het einde van Endgame bestaat de kans dat we in Thor: Love and Thunder (2021) ook de Guardians te zien krijgen, mogelijk meer als een (verlengde) cameo.

Oorspronkelijk moest Guardians of the Galaxy Vol. 3 in 2020 verschijnen, dus Gunn zal nog wel wat aanpassingen moeten verrichten aan het script. De film zou vooral draaien om de afronding van het verhaal van Chris Pratts Star-Lord.



NieuwsFilm

meest populair