Algemeen

'Guardians of the Galaxy Vol. 3' (minstens) 10 jaar later dan 'Vol. 2'

En daar is een duidelijke reden voor.

door Bram de Groot om 10:23 in Algemeen
Naar verwachting verschijnt in 2022 of 2023 eindelijk Guardians of the Galaxy Vol. 3 in de bioscoop. De film werd voorafgegaan door de Guardians of the Galaxy uit 2014 en Guardians of the Galaxy Vol. 2 uit 2017, die bijna noodloos op elkaar aansloten.

Bij het derde deel zal dit duidelijk anders zijn. Naar verwachting zit er minimaal tien jaar tussen het tweede en derde deel, aangezien regisseur James Gunn (The Suicide Squad) eerder verklaarde dat Vol. 3 zich afspeelt na Avengers: Endgame, welke eindigde in het jaar 2023. Aangezien Vol. 2 zich grotendeels afspeelde in 2014 zit er hoogstwaarschijnlijk (minstens) 10 jaar tussen deel twee en drie.

Thor: Love and Thunder
Met het oog op de clip met de "Asgardians of the Galaxy" met de Guardians en Thor aan het einde van Endgame bestaat de kans dat we in Thor: Love and Thunder (2021) ook de Guardians te zien krijgen, mogelijk meer als een (verlengde) cameo.

Oorspronkelijk moest Guardians of the Galaxy Vol. 3 in 2020 verschijnen, dus Gunn zal nog wel wat aanpassingen moeten verrichten aan het script. De film zou vooral draaien om de afronding van het verhaal van Chris Pratts Star-Lord.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moviewheels

Avatar

Star Lord geeft het stokje over aan Warlock?

Guyon2002

Avatar

Als ze Star-Lord nu ook al af gaan schrijven blijft er al helemaal weinig leuks meer over

Popcultuurfreak

Avatar

Ben ik met je eens Guyon, maar dit is James Gunn waar we het over hebben. Ik heb vertrouwen in dat hij weet wat hij doet.

Thanoso

Avatar

Ik hoop wel dat er in 3 iets meer gebeurd rond warlock want met een credit scène uit vol 2 zijn we niks mee met warlock erbij kunnen ze een nieuw verhaal in elkaar steken een beetje verandering is niet erg

Marklar

Avatar

dit lijkt me toch vrij logisch

NieuwsFilm

meest populair