Algemeen

Producent hint naar komst 'Sinister Six' in Marvel Cinematic Universe

Na jaren van geruchten, eindelijk de team-up?

door Bram de Groot om 18:38 in Algemeen
In de The Amazing Spider-Man-films uit 2012 en 2014 werd er overduidelijk opgebouwd naar de film Sinister Six die er uiteindelijk niet kwam. De twee solofilms met Tom Hollands Spider-Man in het Marvel Cinematic Universe lijken het opnieuw te proberen.

Tijdens één van de featurettes die op de thuisuitgave van Spider-Man: Far From Home (via Comicbook.com) staan, laat producent Amy Pascal meer los over de toekomst van de Sinister Six. "De schurken die we nu in ons universum hebben, zijn toevallig ook leden van de Sinister Six. Daar kan iets mee gebeuren," aldus Pascal die daarmee aangeeft dat de Sinister Six zomaar kunnen opduiken in het MCU, of anders hun eigen Spider-Verse subuniversum.

Welke Sinister Six?
In de twee solofilms in het MCU zijn al verschillende slechteriken verschenen. In Spider-Man: Homecoming (2017) zagen we al Vulture (Michael Keaton) en Scorpion (Michael Mando) en in Far From Home dook uiteraard Mysterio (Jake Gyllenhaal) op en werd er gehint naar Chameleon (Numan Acar). Uiteraard zagen we Venom (Tom Hardy) al in Sony's Marvel-filmuniversum.

De derde Spider-Man film staat gepland voor juli 2021. Meer over de reeds bestaande Spider-Man schurken lees je in het artikel Heeft Marvel de complete Sinister Six stiekem al geïntroduceerd?

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ntt

Avatar

Was Amy niet naar Universal verhuist??

Lord Bono

Avatar

Doe ook maar Donald Glover als The Prowler!

Bluemeister

Avatar

Ze zouden echt een live action Spiderverse film moeten maken met Tom Holland, Tobey Maguire en Andrew Garfield en ze dan tegen de Sinister Six laten vechten (2 members per Spidey) dat zou echt episch zijn!

Master Of Films

Avatar

ntt "Was Amy niet naar Universal verhuist??"
Ja dat klopt, maar Amy Pascal blijft nog steeds verbonden met Sony's Spiderverse.

The film is scheduled for release on July 16, 2021. As part of the arrangement, Spider-Man will also appear in a future Marvel Studios film. Amy Pascal will also produce through Pascal Pictures, as she has on the first two Holland-led films.

Novarellum

Avatar

Venom behoort niet tot de sinister six

Sunspot

Avatar

Ben niet zo een fan van Sinister Six

Sunspot

Avatar

@Bluemeister

Zou dat ook dik willen zien, kan zo vet zijn, de 3 Spidermen die samenwerken, al dat webslingeren, webben en zo :D

Frietgezicht

Avatar

@ Bluemeister, met dat idee van jou dacht ik gelijk eraan dat je dan ook badguys uit oude Spidey films kunt gebruiken om de Sinister Six te vormen.... tot ik mij realiseerde dat ze of dood zijn (zoals Dock Ock) of mislukt (Venom, Electro enz)

NieuwsFilm

meest populair