Producent hint naar komst 'Sinister Six' in Marvel Cinematic Universe

Producent hint naar komst 'Sinister Six' in Marvel Cinematic Universe

Na jaren van geruchten, eindelijk de team-up?

In de The Amazing Spider-Man-films uit 2012 en 2014 werd er overduidelijk opgebouwd naar de film Sinister Six die er uiteindelijk niet kwam. De twee solofilms met Tom Hollands Spider-Man in het Marvel Cinematic Universe lijken het opnieuw te proberen.

Tijdens één van de featurettes die op de thuisuitgave van Spider-Man: Far From Home (via Comicbook.com) staan, laat producent Amy Pascal meer los over de toekomst van de Sinister Six. "De schurken die we nu in ons universum hebben, zijn toevallig ook leden van de Sinister Six. Daar kan iets mee gebeuren," aldus Pascal die daarmee aangeeft dat de Sinister Six zomaar kunnen opduiken in het MCU, of anders hun eigen Spider-Verse subuniversum.

Welke Sinister Six?
In de twee solofilms in het MCU zijn al verschillende slechteriken verschenen. In Spider-Man: Homecoming (2017) zagen we al Vulture (Michael Keaton) en Scorpion (Michael Mando) en in Far From Home dook uiteraard Mysterio (Jake Gyllenhaal) op en werd er gehint naar Chameleon (Numan Acar). Uiteraard zagen we Venom (Tom Hardy) al in Sony's Marvel-filmuniversum.

De derde Spider-Man film staat gepland voor juli 2021. Meer over de reeds bestaande Spider-Man schurken lees je in het artikel Heeft Marvel de complete Sinister Six stiekem al geïntroduceerd?

NieuwsFilm

meest populair