Robert Downey Jr. wil geen Oscarcampagne voor Tony Stark in 'Avengers: Endgame'

Robert Downey Jr. wil geen Oscarcampagne voor Tony Stark in 'Avengers: Endgame'

Recent werd duidelijk dat Walt Disney niet inzet op een Oscar voor Downey Jr.

Al heel wat keren zagen we Robert Downey Jr. als Tony Stark / Iron Man in het Marvel Cinematic Universe. Velen dichten hem al de Oscar voor Beste mannelijke hoofdrol toe, maar recent werd duidelijk dat Walt Disney geen campagne gaat voeren om dit eventueel te realiseren voor zijn aandeel in Avengers: Endgame. Nu blijkt waarom.

Tijdens The Howard Stern Show gaf de acteur aan dat hij nooit had verwacht dat het MCU zo groot zou worden. "Ik zal je de waarheid vertellen. Ik had niet verwacht dat het zou worden wat het nu is. Op dit moment is het een enorm grote, meerhoofdige Hydra."

Geen "For Your Consideration"
Over een mogelijke campagne voor 'Beste hoofdrol' waarover de laatste tijd werd gesproken, zei Downey Jr. dat hij heeft aangegeven dat hij dit niet wil. Bekijk hieronder de complete toelichting - vooral naar aanleiding van de Marvel-mening van Martin Scorsese - van de acteur die we komende tijd zullen zien in films als The Voyage of Doctor Dolittle, Sherlock Holmes 3 en mogelijk in de MCU-prequelfilm Black Widow.


Wat zeg jij? Verdient Robert Downey Jr. een Oscar voor zijn rol als Tony Stark / Iron Man in het Marvel Cinematic Universe, en specifiek Avengers: Endgame?

NieuwsFilm

meest populair