Algemeen

Brie Larson over haters 'Captain Marvel' en release 'Captain Marvel 2'

De actrice weet ook niet waar de trollen zich druk om maken.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Bij de aankondiging van Phase 3 in 2014 was de film Captain Marvel een van de opvallendste titels. Het zou de eerste MCU-film worden met een vrouwelijke hoofdrolspeler. Begin 2019 was de Marvel-film een hit, al zijn er ook veel "haters".

De hoofdrol wordt ingevuld door Brie Larson. De actrice sprak met Variety over de online trollen/haters die vooraf hoopten dat de film geen succes zou zijn. "Is dat zo. Ik wist dat niet eens," zei Larson die beter dingen te doen heeft dan daar energie in te steken. "Ik heb er gewoon geen tijd, snap je. En het interesseert me niet."

Wanneer verschijnt Captain Marvel 2?
De Oscarwinnares weet niet wanneer Captain Marvel 2 gaat verschijnen. "Nee, ik weet echt niet wat mijn volgende klus wordt, en dat is best gaaf," aldus Larson. "Het grootste deel van dit jaar moest ik de perstour doen." En hiermee verwijst ze uiteraard naar alle aandacht die er in Avengers: Endgame gestoken moest worden. In die film had ze overigens maar een klein aandeel.

Naar verwachting verschijnt Captain Marvel 2 ergens in 2022, 2023 of misschien nog wel later. Op dit moment lijkt ze niet op te duiken in Phase 4.

21 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rutherford

Avatar

Ze is gewoon veel te sterk wat mij betreft. En Brie kwam heel erg kil over. Gelukkig was er nog Sam J.

Eligus

Avatar

Ik vond Captain Marvel zelf niet zo interessant. Het was Samuel L. Jackson die de film beter heeft gemaakt. Zonder Nick Fury had de film een stuk slechter geweest, en ook een stuk minder interessant voor de fans.

GreenHornet

Avatar

het was niet haar probleem ze hadden beter Captain Marvel na Endgame kunnen introduceren.

Mav Damian

Avatar

Ach we zullen zien. Wie weet groeit ze nog in haar als Captain Marvel......

Frietgezicht

Avatar

Hoewel ik de kritiek van Scorsese onzin vind en het niet serieus te nemen is omdat die alleen 2 Iron Man films gezien heeft valt deze film wel in die catagorie die iemand als een soort macdonalds zag. Geen ziel, geen liefde, een mcu filmpje zonder eigen stempel van een regisseur.
Ze is idd te sterk maar dat is Superman ook en Man of Steel is een pareltje vergeleken met deze bagger.

Rickertgames

Avatar

Wat ik mooi vond aan Captain Marvel was het verhaal over een meisje dat heel Dr leven viel, en dat ze telkens weer opstaat. Er zit een mooi moraal achter, dat maakte de film goed naar mijn idee

bigmichiel

Avatar

Ze hadden gewoon een actrice met meer charisma en die wist wat ze deed in zo'n rol moeten casten. Echt, als je ziet hoeveel scenes ze letterlijk hebben moeten voordoen, niet normaal.

Master Of Films

Avatar

Rickertgames "Wat ik mooi vond aan Captain Marvel was het verhaal over een meisje dat heel Dr leven viel, en dat ze telkens weer opstaat."
Dat noemen ze "niet opgeven". Waar hadden we dat al eerder gezien? Bij andere helden zoals Mulan, Katniss Everdeen, Forrest Gump, Inigo Montoya, Thor, enz. De uitvoering in Captain Mary Sue is zo recht toe recht aan, waardoor het op lachwekkende niveau is beland. Is het zeggen dat een vrouw niet geschikt is om een Maverick te zijn niet genoeg dan? Welnee, men moet het letterlijk laten zien dat ze valt en opstaat.

Bewijst maar weer eens dat de film van CM gemaakt is door impotente personen. Met een rijke 40 jarige comic geschiedenis van Carol Danvers moest men per se de Kelly Sue DeConnick template gaan gebruiken. Gemiste kans, aangezien Carol Danvers (zeker als Ms. Marvel) gebreken had. Later had ze Captain Marvel kunnen worden. Luke Skywalker werd ook niet meteen een Jedi Master.

Rickertgames "Er zit een mooi moraal achter, dat maakte de film goed naar mijn idee"
Als dat een mooi moraal vind, dan vind je vast Sesamstraat ook zo geweldig.

Mothercopper

Avatar

Gelukkig niet in de bios gezien. Film thuis in fast forward modus bekeken.

Rafael11

Avatar

Hoewel ik teleurgesteld was in Captain Marvel, denk ik zelf dat er nog voldoende potentie in het personage zit. Ze hebben hun boodschap nu laten zien(al is dat dus niet goed uitgepakt), dus nu kunnen ze het personage hopelijk echt op de rails zetten. Ik hoop dat ze de bullshit van dit jaar de volgende keer achterwege kunnen laten. Jullie mogen me voor gek verklaren, maar ik denk dat ze echt nog wel iets van het personage kunnen maken. Ik hoop dat ze zich nu volledig kunnen focussen op de nieuwere personages nu Iron Man en Cap weg zijn.

edvawa

Avatar

Ze hebben gewoon een gigantische miscast gedaan. Misschien beter om haar te vervangen, net als ze met Rhodey hebben gedaan. En ja, dat is een bijrol en dit gaat om een hoofdrol, maar alles is beter dan haar door te laten gaan.

Ang3l

Avatar

Ik denk niet dat de actrice een miscast is, maar ik denk dat de rol gewoon vluchtig en niet goed geschreven is. Het is hierdoor geen personage waarmee je kan meeleven. Ze lijkt arrogant, is al overpowered, het doet 'r allemaal niet zoveel. Prima. Als ik kon wat zij kon, was ik dat misschien ook wel. Maar dat maakt geen fijn karakter om naar te kijken. En dus geen fijne film. Hopelijk gaat dat veranderen, maar na het zien van de film waarin we haar moesten leren kennen, heb ik niet t idee dat ik haar ken.

Arnold_FF7

Avatar

Ze vonden de film gewoon niet geweldig. Daarnaast vonden velen dat Jackson beter dan haar in de film.

Maar ze moet ook gewoon eerlijl zijn dat ze de haat zelf heeft veroorzaakt met haar gedrag.

Master Of Films

Avatar

edvawa "Misschien beter om haar te vervangen, net als ze met Rhodey hebben gedaan. En ja, dat is een bijrol en dit gaat om een hoofdrol, maar alles is beter dan haar door te laten gaan."
Ik denk dat hoofdrol speler Edward Norton een betere voorbeeld is. Immers hij werd vervangen door Mark Ruffalo. Nou was dat wel in de Perlmutter tijd van de MCU. Die vent had sowieso al Brie niet eens aangekeken tijdens lunchbesprekingen voor haar rol. Laat staan dat ze die rol zou gaan krijgen. Verandering in Disney/Marvel management et volia Brie Larson. Denk niet dat ze haar überhaupt gaan vervangen. Het is wel een fijn idee om dat te doen. Genoeg andere betere actrices die er wel voor gaan. Ik zou Katheryn Winnick of Yvonne Strahovski aannemen.

hQuinn

Avatar

Persoonlijk vind ik Captain Marvel een van de beste Marvel films. Men laat zich gewoon te graag, te veel en te vaak negatief uit over Brie Larson waardoor haar karakter al kansloos was voordat de film überhaupt uitkwam - overigens ga ik die discussie niet opnieuw aan. Hoe dan ook: ik heb ervan genoten. Voor mij heeft CM alle elementen voor een geslaagde prent.

kokosnoot

Avatar

Het nieuwe is er nu af. Men weet een beetje wat men kan verwachten. De volgende wordt een alles of niets. Ik denk dat Captain Marvel nooit bij de toppers zal horen van het Marvel film genre. Houdt denk ik in dat na bv max een paar vervolgen ze er mee zullen stoppen. De opbrengst zal het bepalen. Wie weet verrassen de vervolgen maar verwacht een beetje midden maat. Winter soldier en The Infinity Gauntlet of de 1e Iron man kan ik me nog echt allemaal goed herinneren. Captain Marvel zakt al weer weg maar dat is natuurlijk persoonlijk.

Sunspot

Avatar

^

Is ook zo, wie kijkt er nu nog werkelijk uit naar de films?

Zal best leuk zijn, maar niet dat je er echt aan denkt. Zal allemaal wel.

Maar goed, Xmen! Nu maar hopen dat ze het niet gaan opfokken met allerlei geforceerde zooi Smiley face

Civilian Supreme

Avatar

Was echt een fabrieksfilmpje. Maar dat is het probleem van nog wel meer Marvel films. Zijn er maar weinig die iets extra's brengen. Weinig risico, simpele humor en 0 herkijkwaarde.
Ander probleem was Brie Larson.

Troll Boss

Avatar

Kortom het enige probleem was de *****feminist Brie Larson.

Arnold_FF7

Avatar

@sunspot

Denk niet dat je lang optimistische blijft als de geruchten kloppen over prof x en magnetto

Moresoul1981

Avatar

De enigste reden dat captain marvel zoveel geld heeft verdient is omdat de film tussen infinity War en end game gesandwiched zat.
Brie larson haalden zich alleen maar haat op de nek door haar politieke agenda bij de film te betrekken.
En de marvel wou captain marvel het nieuwe boeg beeld maken terwijl de comic zo slecht loopt dat ze hem al minstens 6 keer hebben gereboot

NieuwsFilm

meest populair