Video

Trailer 'Avengers: Damage Control' haalt Ultron terug naar MCU!

De VR-game waarmee je zelf een Avenger wordt.

door Bram de Groot om 22:30 in Video
Even geleden zagen we al een teaser voor de VR-game Avengers: Damage Control van Marvel Studios en ILMxLAB, die nog deze maand op VOID-locaties in première gaat. In de game word je zelf een Avenger!

Het pak waarin je stapt is ontworpen door het Black Panther-personage Shuri van actrice Letitia Wright. In onderstaande beelden zie je wat je met het pak moet doen. Je moet het namelijk als een soort Iron Man opnemen tegen de slechterik Ultron uit Avengers: Age of Ultron (2015) die herstellende lijkt nadat hij in de voorgenoemde film werd verslagen.


Meer Avengers!
Zoals in de beelden te zien sta je er niet alleen voor. Er komt ook hulp in de vorm van enkele bekende Avengers, zoals Spider-Man (in een aangepast pak), Hulk, Falcon, Ant-Man, War Machine, en Wasp.

Vanaf 18 oktober kun je de VR-bril opzetten. Helaas is er nog geen VOID-locatie in Nederland, al er ééntje geopend moeten gaan worden in Leidschendam.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rafael11

Avatar

Ik moet zeggen dat dit er wel erg gaaf uit ziet. Ook leuk dat je de echte stemmen van de MCU acteurs hoort.

SplashySleet20

Avatar

Avengers 5 titels is

Avengers: Revenge of Ultron

Sand

Avatar

ik weet het niet.. cool gemaakt maar het is zo stom dat je alleen stilstaat en wat met je handen beweegt.. i know tis moeilijk om te gaan rondlopen en wegduiken enzo maar toch..

Goku32

Avatar

Hopelijk hebben ze ultron dit x wel goed gedaan. Inplaats van de film want daarzo was het echt lach wekkend

Blablazer

Avatar

De hulk ziet er zo slecht uit. Nou ja misschien maakt VR het beter.

NieuwsFilm

meest populair