Algemeen

Dit is wanneer 'Avengers: Endgame' op Disney+ verschijnt

Een veelbelovende decembermaand!

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Algemeen
Bioscoopfilms van Disney verschijnen na zo'n zeven maanden op Disney+. Dat maakt het mogelijk om nieuwe releasedata voorzichtig in te schatten. Gelukkig heeft Disney de komst van Avengers: Endgame al lang aangekondigd.


Captain Marvel verscheen vorige week zondag, ongeveer acht maanden na zijn bioscooprelease, op de streamingdienst. In een recent interview vertelde het team achter Disney+ dat nieuwe films na ongeveer zeven maanden zullen worden toegevoegd.

Met deze gegevens is het redelijk gemakkelijk in te schatten wanneer de recente bioscoophits van Disney op het platform verschijnen. Kijkend naar de planning van Captain Marvel, zou Avengers: Endgame op zondag 1 december op Disney+ verschijnen.

Officiële releasedatum
Gelukkig heeft Disney de officiële verschijningsdatum van Avengers: Endgame al lang aangekondigd. Marvels superheldenblockbuster is namelijk vanaf woensdag 11 december beschikbaar op Disney+.8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SplashySleet20

Avatar

Hopelijk in Nederland op 5 december als sinterklaas caduetje

GreenHornet

Avatar

Dan Ben ik allang weg bij +

Brent.Marvel

Avatar

@GreenHornet, waarom? Het is kei goedkoop en er staan leuke films en series op.

stammes

Avatar

Misschien zeg ik iets doms maar staat alles van de marvel films dan niet al op pathé thuis? Zoals endgame er nu al opstaat

Mr-Monkey

Avatar

Ze moeten met beter materiaal komen, nieuwe series film’s

Scheerzeep

Avatar

@stammes

Bij Pathé Thuis betaal je per film. Je kunt films kopen en huren. In dat laatste geval is de prijs voor dergelijke blockbusters vergelijkbaar met een maandabonnement van Disney+, waar alle Marvel-films voortaan aangeboden worden om te streamen (veel van die films verschenen normaal op Netflix, maar dat is nu niet meer dus). Dat is iets anders dan huren.

ajleppink

Avatar

Ze mogen wel eerder komen met realeases anders kun je net zo goed idd via Pathé een keer thuis kijken. Mooiste zou zijn een maand voor de blu-ray release.

NieuwsFilm

meest populair