Gerucht: Nieuwe Avengers worden geïntroduceerd in 'Ant-Man 3'!

Wordt de derde Ant-Man film dan zo belangrijk?

Afgelopen zomer werd duidelijk dat Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe bestaat uit vijf bioscoopfilms en vijf Disney+ series. Later voegde zich daar Spider-Man 3 bij. Over Phase 5 is ook al e.e.a. duidelijk en volgens nieuwe geruchten voegt zich ook Ant-Man 3 zich bij die fase.

Marvel Studios heeft Ant-Man 3 dus nog niet officieel aangekondigd. Nu is er het gerucht dat die film een nieuwe Avengers-team gaat introduceren. Insider Charles Murphy meldde tijdens zijn Murphy's Law Podcast dat in de derde film rond het personage van Paul Rudd de Young Avengers geïntroduceerd kunnen worden.

Cassie Lang
De kans dat dit gebeurt is zeker aanwezig. Het team Young Avengers ligt overduidelijk op de loer, met de komst van personages als Cassie Lang in Ant-Man 3 en waarschijnlijk Wiccan en Speed in WandaVision. En dan krijgen ook nog eens Ms. Marvel en de nieuwe Hawkeye hun eigen series op Disney+.

Overigens zijn er meer Avengers-teams mogelijk in de komende Phases van het MCU. Lees er meer over in het artikel Mogelijk vier Avengers-teams in Marvel Cinematic Universe.

NieuwsFilm

meest populair