Algemeen

Releasedatum gelekt: Maakt 'Ant-Man 3' toch onderdeel uit van Phase 5?

Een oplettende fan beweert de releasedatum op Twitter te hebben ontdekt.

door Arjen Rooseboom om 07:50 in Algemeen
De 'kleine' held Scott Lang a.k.a. Ant-Man (Paul Rudd) maakte deel uit van de laatste twee fases in het MCU. Na twee eigen avonturen en een kort optreden in Captain America: Civil War, raakte hij in Avengers: Endgame meer betrokken bij het universum.

Zo kwam hij op het idee van de allesbeslissende Time Heist en nam deel aan de epische finalestrijd. Dat zijn verhaallijn verder zou gaan, was al langer bekend, maar wanneer en waar is vooralsnog de vraag.

Het laatste nieuws was dat de afsluitende derde film rondom het personage op Disney+ zou gaan verschijnen, omdat de algehele box-office resultaten niet heel belabberd waren, maar ook niet heel denderend.

29 Juli 2022
Echter is het nu een fan opgevallen dat een betreffende inside-account van MARVEL de afgelopen weken het releaseschema heeft bijgewerkt, inclusief bovenstaande datum (nog) zonder titel. Daarmee zou Ant-Man toetreden tot PHASE 5 en oud-collega's zoals Black Panther, Captain Marvel en de Guardians Of The Galaxy weer gaan tegenkomen.

Logisch en mogelijk zou het zeker kunnen zijn. De releases van de vorige films waren ook in de zomermaanden en tenslotte gaat de Quantum Realm naar verluid een grotere rol spelen in de toekomst.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Bluemeister

Avatar

Heb op zich wel zin in een nieuwe Ant-Man, het is gewoon prima MCU middelmaat, niet meer en niet minder

NieuwsFilm

meest populair