Celebrity

Jamie Foxx ontfermde zich over Michael B. Jordan

De bekende acteur zorgde ervoor dat Jordan zijn weg vond in Hollywood.

door FilmTotaal om 09:48 in Celebrity
Michael B. Jordan is sinds een paar jaar niet meer uit Hollywood weg te denken. Zo wist hij hoge ogen te gooien in de twee Creed films en ook als de villain Killmonger in Black Panther. Hij wordt gezien als een van de beste slechteriken van het MCU. Toch had zijn carrière er heel wat anders uit kunnen zien, maar gelukkig werd hij goed geholpen door de met een Oscar bekroonde Jamie Foxx. Hier bedankt Jordan zijn collega nu voor.

De twee geliefde acteurs zullen beiden te zien zijn in de nieuwe film Just Mercy. Foxx, 51, draait al heel wat jaartjes mee, terwijl Jordan, 32, nog niet zo heel lang geleden echt is doorgebroken. Foxx hielp Jordan hierbij: ''Mijn ouders hadden zo hun bedenkingen over mijn acteercarrière. Ze waren bang voor wat me stond te wachten'' begint Jordan.

Een makkie
Gelukkig was Foxx een van de eerste grote bekendheden met wie Jordan in contact kwam. Foxx ontfermde zich meteen over de jonge acteur : ''Het was geweldig dat er bepaalde mensen in Los Angeles waren die echt voor me zorgden en om me gaven. Jamie is daar een van. Hij maakte al het verschil van de wereld. Fouten die ik gemaakt zou hebben heb ik dankzij hem kunnen voorkomen. Hij was een van de mensen die me hielp en zorgde dat ik niet overrompeld werd door de levensstijl van Hollywood''.

NieuwsFilm

meest populair