Algemeen

Neill Blomkamp (District 9, Chappie) maakt nieuwe scifi-film!

Het is voor het eerst sinds Chappie (2015) dat Blomkamp weer een voltallige speelfilm zal maken.

door Zilko Tarici om 14:43 in Algemeen
Na een reeks korte films te hebben gemaakt voor zijn eigen productiemaatschappij Oats Studios, alsmede een korte film voor videogame Anthem, zal regisseur Neill Blomkamp (Elysium, Chappie, District 9) zich nu eindelijk weer richten op een speelfilm. Het betreft scifi-thriller Inferno, een project van AGC Studios.

De hoofdrolspeler van Blomkamps nieuwste is Taylor Kitsch ((John Carter, True Detective). Volgens Deadline speelt Kitsch in de film een politieagent die een relatief 'normale' moord in de woestijn van New Mexico moet onderzoeken. De komst van de FBI doet hem echter vermoeden dat er iets groters, zelfs buitenaards, aan de hand is. De jacht op de moordenaar brengt hem al snel op het pad van een mensachtig monster dat het gemunt heeft op getuigen van de moord.

Opnames in 2020
De opnames van Inferno moeten begin 2020 van start gaan. Het nieuws komt niet lang nadat bekend werd dat Blomkamp niet langer betrokken is bij de sequel Robocop Returns.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Solid

Avatar

Nice!

eltorro

Avatar

Top regisseur, ik ben benieuwd of zijn nieuwe film in stijl van zijn oude films zal zijn.

Robbepost

Avatar

Taylor Kitch is geen garantie voor succes.
Met District 9 heeft NB een meesterwerk afgeleverd, maar Elysium en Chappie vind ik niets bijzonders.
Wel leuk dat de film Inferno heet en niets van doen heeft met het verhaal van Dan Brown of de matige verfilming van Ron Howard.

Rutherford

Avatar

Klinkt veelbelovend.

neo123

Avatar

Lijkt me wel wat , hoewel het bij dit soort films toch altijd even de trailer afwachten is om te zien of het iets tofs is of een "goedkoop" aftreksel van soortgelijke films. De studio zegt me namelijk al niks ????

NieuwsFilm

meest populair