Algemeen

Helaas keert het personage (...) niet terug in 'Coming 2 America'

Tot nu toe ontbrak enkel pas de in 1995 overleden Madge Sinclair.

door Arjen Rooseboom om 07:16 in Algemeen
Volgend jaar verschijnt Coming 2 America, het vervolg op de hit uit 1988. Uiteraard zien we leading star Eddie Murphy weer als Prince Akeem, vergezeld door bijna al zijn voormalig medespelers.Toch zullen er ook een aantal castleden niet gaan deelnemen.

Eriq La Salle, bekend van o.a. ER en Logan, heeft bevestigd dat hij niet verschijnt in de sequel. In het origineel speelde hij nog Darryl Jenks, het irritante hip uitgedoste vriendje van Murphy's uiteindelijke liefdesbelang Lisa McDowell (Shari Headley die wel gewoon terugkeert).

Momenteel laat zijn schema het niet toe, omdat hij bezig is met de dramaserie Chicago PD, die hij zowel produceert als regisseert. Tegenover THE GRIO zei hij: "Nee, even ter zake. Ik wist al waar je naar toe zou gaan met de vraag, maar ik ben nu een beetje bezig met deze show".

Minder 'harde' humor
In Coming 2 America ​​reist Prince Akeem opnieuw naar de VS wanneer hij ontdekt dat hij een verloren zoon heeft. Verder bestaat de oude garde uit publieksfavoriet Arsenio Hall, John Amos, Louie Anderson, Vanessa Bell Calloway, Paul Bates, Garcelle Beauvais en James Earl Jones.

Nieuwe rollen gaan vertolkt worden door andere Leslie Jones, Tracy Morgan en Wesley Snipes. Vanaf 17 december 2020 in de bioscoop.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

keepertje

Avatar

Dus geen let your soul glow.

Toobs13

Avatar

Heb er wel zin in

Zembo

Avatar

Niet oh so silky smooth in deel 2 dus. Jammer.

Raki-Pure

Avatar

Minder harde humor ? dan beter geen sequel maken !!

Hopelijk zit er ook een cameo voor Samuel L. Jackson in ( de overvaller van Mc Dowell restaurant )

NieuwsFilm

meest populair