The Thing (Fantastic Four) in Tim Miller's plannen voor 'Deadpool 2'

The Thing (Fantastic Four) in Tim Miller's plannen voor 'Deadpool 2'

Epische showdown: Juggernaut v Ben Grimm

De sequel op het superheldensucces Deadpool zou in eerste instantie ook door regisseur Tim Miller worden gemaakt. Uiteindelijk verliet Miller het project. Er is nu meer bekend over de inhoud van het eerste script.

In een interview met de 'Fourth Wall' podcast over zijn nieuwe project Terminator: Dark Fate vertelt Miller wat over Deadpool 2: "Ik had Deadpool 2 graag gemaakt, maar er waren wat problemen tussen mij en de studio."

Ben Grimm
Het interessants is het wanneer hij vertelt over zijn plannen rond de Juggernaut. "In de finale van de film hadden wij het plan om Juggernaut te laten vechten met The Thing. "In principe was dat oke bij de studio (20th Century Fox)."

Het is niet bekend of ze gebruik zouden gaan maken van The Thing uit Fan4stic (2015), gespeeld door Jamie Bell, of een andere/nieuwe versie.

Copycat
Miller vertelt ook over zijn plannen voor het karakter van Morena Baccarin: "We wilden graag dat zij zou veranderen in Copycat, zoals dat ook in de comics gebeurde. Uireindelijk besloot de studio haar dood te laten gaan. Jammer."



Miller's nieuwste project, Terminator: Dark Fate, is vanaf deze week in de bioscoop te zien!

NieuwsFilm

meest populair