Algemeen

Meer bekende gezichten terug in 'Jurassic World 3'

Het wordt een grote Jurassic Park World-reünie.

door Bram de Groot om 10:00 in Algemeen
Het grootste nieuws rond Jurassic World 3 is hoogstwaarschijnlijk de terugkeer van het drietal Sam Neill (Alan Grant), Laura Dern (Ellie Sattler) en Jeff Goldblum (Ian Malcolm), eerder te zien in de originele Jurassic Park-film. Nu is bekend dat zij worden gekoppeld aan de nieuwste gezichten.

Naast dat al bekend was dat - uiteraard - Jurassic World-personages Chris Pratt (Owen Grady) en Bryce Dallas Howard (Claire Dearing) terugkeren, is nu onthuld dat Justice Smith en Daniella Pineda weer te zien zijn als respectievelijk schreeuwerd Franklin Webb en Zia Rodriguez, allebei lid van Claire's Dinosaur Protection Group. Ze debuteerden in Jurassic World: Fallen Kingdom uit 2018.

Veel gezichten in "Jurassic Park 6"
Recent werd bekend dat Jurassic World 3 eigenlijk Jurassic Park 6 genoemd mag worden. Geheel vreemd is dat niet gezien de terugkeer van de vele bekende personages; B.D. Wong (Dr. Henry Wu) en Isabella Sermon (Maisie Lockwood) zullen ook weer te zien zijn.

In de film van regisseur Colin Trevorrow zijn er twee belangrijke nieuwe gezichten, gespeeld door DeWanda Wise (She's Gotta Have It) en Mamoudou Athie (Sorry for Your Loss). In de zomer van 2021 moet Jurassic World 3 te zien zijn in de Nederlandse bioscoopzalen.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Coola

Avatar

Ik heb zoveel zin in deze film. Het einde van fallen kingdom smaakte naar zoveel meer. Echt de beste richting die ze ooit hebben kunnen inslaan met de Franchise.

Guyon2002

Avatar

Pineda was wel leuk als Zia, maar Smith als Franklin voegde naast zijn geschreeuw bar weinig toe.
Ik kijk wel zeer uit naar de nieuwe film, maar ik heb er niet 100% vertrouwen in met Carmichael als schrijver. Sjongejonge wat was Pacific Rim 2 een baggerfilm!

Colruiter

Avatar

Fallen Kingdom was een afgrijselijke film, Jurassic World was ook al geen hoogvlieger. Jurassic Park 2 en 3 waren ook geen goede films, maar die hadden nog amusante dino-scenes (uiteindelijk de scenes waarvoor we naar deze films blijven gaan, geworteld in de wauw-gevoelens die we hadden bij Jurassic Park). Jurassic World had ook wel een paar coole dino-scenes, maar Fallen Kingdom had niets te bieden. Ik blijf de idee dat mensen gewone dinosaurussen beu zouden raken en nood zouden hebben aan nieuwe dinosaurussen belachelijk vinden. Mensen gaan al honderden jaren naar dierentuinen of op safari en blijven onder de indruk van de dieren, waarom zouden ze na 10 jaar al niet meer onder de indruk zijn van dinosaurussen. Het is een belachelijk concept en helaas de basis van deze nieuwe trilogie. Dinosaurussen los in de wereld vormen wel een interessant concept en zullen waarschijnlijk een degelijke film opleveren, maar ze hadden er op een andere manier naartoe moeten werken. Hoeveel dino's zijn er uiteindelijk ontsnapt op het eind van Fallen Kingdom? Er leken er toch niet teveel in die ruimte te staan, dus hoe groot kan die dreiging zijn? Hoeveel dino's van een zelfde soort zaten er bij de ontsnapte dieren, en kunnen dus effectief voortplanten? Hoeveel kans op overleven hebben de ontsnapte dieren als de mens ze echt weg wil? Op het einde van het boek Jurassic Park worden alle dinosaurussen op Isla Nublar uitgeschakeld door het Cubaanse leger, dus hoeveel kans hebben die dinosaurussen tegen het VS-leger? Het concept van dinosaurussen in de moderne wereld lijkt leuk, maar het is totaal verkeerd uitgewerkt.

ThysRomani

Avatar

@Coola: Je bent kennelijk een generation Z millenial. Onbegrijpelijk.

Coola

Avatar

^ om precies te zijn ben ik geboren op 12 mei 1988, dat maakt mij generatie Y

Frietgezicht

Avatar

Colruiter, +1

Het idee van een wereld die overgenomen is door dino’s is tof en kan nieuwe unieke films opleveren maar hoe ze het aangepakt hebben lijkt wel of kinderen een script geschreven hebben.
Mensen zoals Coola hier denken dat Amerika helemaal verwoest zal worden als er 1 T-Rex rondloopt maar dat slaat nergens op.

Coola

Avatar

^ oh waar zeg ik dan dat ik denk dat heel Amerika verwoest is/kan worden door één T-Rex?

Wat ik wel denk is dat, en ja dat is ook gewoon vrij logisch dat de mensheid wel moet leren leven met de aanwezigheid van de loslopende dinosauriërs. Want hoe je het ook wendt of keert de dinosauriërs zorgen voor veranderde situatie.

Frietgezicht

Avatar

^ Als ik zie hoeveel dino’s er waren en hoe lang voortplanten duurt(wat de mensheid dus niet toelaat) als ze al partners hebben zie ik niet in waarom we met ze samen moeten leven.
Mijn punt is nou juist dat er 1 T Rex rondloopt, paar andere dino’s, het moet geen probleem zijn.
Colruiter legt het toch al aardig duidelijk uit...


Bij The Planet of the Apes roeide een virus ons uit, waren er veel apen en die konden denken en samenwerken(dino’s leven apart en vallen elkaar zelfs aan)

Het idee van een wereld waarin we leven met dino’s lijkt mij ook weleens leuk ja maar de aanpak is matig vind je niet.

Thiver

Avatar

Colruiter "Er leken er toch niet teveel in die ruimte te staan, dus hoe groot kan die dreiging zijn? Hoeveel dino's van een zelfde soort zaten er bij de ontsnapte dieren, en kunnen dus effectief voortplanten?"

Vervolgvraag: kan de huidige generatie dino's überhaupt voortplanten? In de eerste Jurassic Park bleek dat wel te kunnen, maar dat kwam door een loophole die de wetenschappers over het hoofd hadden gezien. Je zou verwachten dat die bij de doorstart van Jurassic World direct gesloten zou worden om dergelijke problemen ditmaal te voorkomen.

Frietgezicht

Avatar

^ Extra vervolgvraag: Als er al genoeg zijn van hetzelfde soort en als ze in staat zijn zich voort te planten waarom zou de mensheid dit toestaan. Het duurt dus tientallen jaren voor er echt meerdere T-Rexen enz rond lopen.

Wicher

Avatar

We zullen zien. Ik ben wel benieuwd naar het resultaat. Heb einde van de laatste Jurassic World wat zwak gevonden. Alsof de mens plotseling de aarde zou moeten "delen" met dino's. Nee, mensheid heeft gigantisch arsenaal wapens dat binnen no-time korte metten zou maken met ontsnapte dino's. Ik ben erg benieuwd hoe nieuwe film dat "probleem" heeft opgelost. Dino's zullen sowieso nooit echt problemen gegeven kunnen hebben.

NieuwsFilm

meest populair