Algemeen

Fat Thor-scènes 'Avengers: Engame' al jaren geleden opgenomen

Opvallend detail over een bepaalde scène in Endgame.

door Bram de Groot om 06:00 in Algemeen
In Avengers: Endgame was het misschien wel even schrikken bij het zien van de dikke Thor van Chris Hemsworth. Nu blijkt dat een bepaalde scène met Fat Thor al een flinke tijd geleden is opgenomen.

En dit was zelfs voor dat Thor: Ragnarok (2017) en Avengers: Infinity War (2018) in de bioscoop verschenen. In gesprek met Hollywood Unscripted zei scriptschrijver Stephen McFeely dat hij verbaasd was dat het zo lang geheim gehouden kon worden.


"We hebben eerst film één opgenomen en daarna film twee, met de vrij grote uitzondering van alle dingen in Asgard. Dus die scène in [Durham] Cathedral stond vroeg in het schema en dat was voor film twee. Dus dat werd twee jaar geleden opgenomen. En het heeft me altijd verbaasd dat we Fat Thor gebruikten ruim voordat de eerste film uitkwam."

Russo's op set Ragnarok
In 2017 verscheen een snel verwijderde foto online met Avengers-regisseurs Anthony en Joe Russo's op de set van Ragnarok. Anthony Russo hield zelfs Mjolnir vast. McFeely gaf ook aan dat de cast en crew behoorlijk geschokt waren door de dikke Thor, aangezien ze (logischerwijs) de scripts voor de Avengers-tweeluik nog niet hadden gelezen.

Het is nu dus duidelijk waarom de Russo's op de set waren: om de Fat Thor-scènes op te nemen. En dan gaat het uiteraard om scène waarin Rocket (Bradley Cooper) en Thor teruggaan in de tijd om een Infinity Stone te bemachtigen in Asgard.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Raki-Pure

Avatar

Dacht dat die buik van Thor CGI werk was ?

Sunspot

Avatar

^

Nee, is een fatsuit toch...

Sunspot

Avatar

Even opgezocht, is dus een fat suit

NieuwsFilm

meest populair