Waarom de derde 'Kingsman'-film opnieuw vertraagd is door Disney

Waarom de derde 'Kingsman'-film opnieuw vertraagd is door Disney

The King's Man weer door Disney uitgesteld.

Filmmaker Matthew Vaughn bijt zich helemaal vast in zijn Kingsman-filmreeks. Na het succes van Kingsman: The Secret Service (2014) en Kingsman: The Golden Circle (2017) rondde hij al even geleden de prequel The King's Man af en deze had al deze maand in de bioscoop moeten verschijnen.

Even geleden werd de film verplaatst naar 14 februari 2020 (in de States) en een paar dagen geleden werd duidelijk dat de film verschoven is naar september 2020 (in de States). En dat is pas over een flinke tijd. Waarom zou dat zijn? Vermoedelijk komt dat vooral door de enorme drukte aankomend voorjaar.

Volle planning in februari
Uiteraard kan er van alles schuilen achter deze nieuwe vertraging, maar hoogstwaarschijnlijk worstelt Disney met de overvolle kalender. Alleen al februari zou de film flink last hebben van concurrentie. In die maand staan in de States namelijk minimaal de volgende films gepland, die ook (grotendeels) mikken op het publiek van The King's Man:

- 7 februari: Birds of Prey
- 7 februari: The Lodge
- 14 februari: Fantasy Island
- 14 februari: Sonic the Hedgehog
- 21 februari: Bloodshot
- 28 februari: The Invisible Man

Kijk jij uit naar The King's Man of is deze titel een beetje aan je voorbij gegaan? Hieronder in ieder geval een recentere trailer:



NieuwsFilm

meest populair