Originele Hulk kraakt 'Avengers: Endgame'

Originele Hulk kraakt 'Avengers: Endgame'

Lou Ferrigno niet blij met Mark Ruffalo's Hulk.

In The Avengers uit 2012 was de Hulk misschien wel het meest opvallende personage, want na het toch wat teleurstellende The Incredible Hulk uit 2008 en Hulk uit 2003 leek het voor Hollywood vrij lastig om het personage goed neer te zetten.

Bekijk de afbeelding
De acteur die voor de CGI-Hulks het personage succesvol neerzette is uiteraard Lou Ferrigno. Hij was jarenlang te zien als de Green Goliath in de tv-serie The Incredible Hulk (1979 - 1983) en de daaropvolgende drie televisiefilms. Ferrigno heeft zich nu kritisch uitgelaten over het aandeel van "zijn personage" in het Marvel Cinematic Universe.

Avengers: Endgame
Ferrigno over de MCU-films met de Hulk, en dan vooral de wijze waarop de Hulk werd neergezet in Avengers: Endgame:


"In de eerste twee films met de Hulk [eerste twee Avengers-films] verbeterde de CGI, maar in de laatste, Endgame, was ik teleurgesteld. De Hulk moet afschrikwekkend zijn, hij moet een monster zijn. Weet je, in Endgame - ik denk dat het vooral door Mark Ruffalo en Disney komt - vond ik het niet leuk hoe Hulk werd neergezet. De film ontnam de schoonheid, de kwaliteit van de Hulk. Daarom vonden veel mensen de serie leuk."


Ferrigno gaf ook aan dat hij Smart Hulk niet interessant vond en dat Endgame teveel ging over "ruimteschepen, schieten en de ruimte."

NieuwsFilm

meest populair