Algemeen

Originele Hulk kraakt 'Avengers: Endgame'

Lou Ferrigno niet blij met Mark Ruffalo's Hulk.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
In The Avengers uit 2012 was de Hulk misschien wel het meest opvallende personage, want na het toch wat teleurstellende The Incredible Hulk uit 2008 en Hulk uit 2003 leek het voor Hollywood vrij lastig om het personage goed neer te zetten.


De acteur die voor de CGI-Hulks het personage succesvol neerzette is uiteraard Lou Ferrigno. Hij was jarenlang te zien als de Green Goliath in de tv-serie The Incredible Hulk (1979 - 1983) en de daaropvolgende drie televisiefilms. Ferrigno heeft zich nu kritisch uitgelaten over het aandeel van "zijn personage" in het Marvel Cinematic Universe.

Avengers: Endgame
Ferrigno over de MCU-films met de Hulk, en dan vooral de wijze waarop de Hulk werd neergezet in Avengers: Endgame:


"In de eerste twee films met de Hulk [eerste twee Avengers-films] verbeterde de CGI, maar in de laatste, Endgame, was ik teleurgesteld. De Hulk moet afschrikwekkend zijn, hij moet een monster zijn. Weet je, in Endgame - ik denk dat het vooral door Mark Ruffalo en Disney komt - vond ik het niet leuk hoe Hulk werd neergezet. De film ontnam de schoonheid, de kwaliteit van de Hulk. Daarom vonden veel mensen de serie leuk."


Ferrigno gaf ook aan dat hij Smart Hulk niet interessant vond en dat Endgame teveel ging over "ruimteschepen, schieten en de ruimte."

21 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

PRIME

Avatar

Hahhaahahahahahahahahahahahahaaha

SplashySleet20

Avatar

Waarschijnlijk gaat er jog uets gebeuren net het personage waardoor die weer het zelfde wordt

Coach Boone

Avatar

Kgeef m gelijk. Deze Hulk was niks aan. Ik vind m als een ontembare beest veel leuker

Chrischzz

Avatar

Het gemis van een grote goede actie scene met een Hulk die helemaal losgaat was erg groot.

Er werd op een re-match gerekend tussen Hulk en Thanos en die was er niet.

Wat dat betreft viel Hulk in zowel Infinity War als in End Game gewoon tegen.

PRIME

Avatar

^
Je hebt die match meer dan genoeg gehad, toch? Avengers 1 en 2 gaven The Hulk genoeg shine, zowel vs. Thor, vs. de aliens, vs. Loki, daarna vs. army people, vs. Iron Man, vs. Ultron.

Zelfs in Infinity War nog vs. Thanos.
Is het écht zo'n gemis dat het personage een ontwikkeling doormaakt?
Ik miste Hulk totaal niet in de strijd tegen Thanos.

Goku32

Avatar

Hij heeft helemaal gelijk vind ik, want de hulk had in de laatste film wel een actie mogen hebben tegen Thanos, die hem in part 1 helemaal dood sloeg bijna. En dan word hulk in part 2 neergezet als een Pussy. Dat vond ik echt heel jammer. En de serie met lou is ook gewoon Geweldig

Goku32

Avatar

Nee prime, de hulk verdiende een Rmatch tegen Thanos, dat was wel iets waar ik op hoopte bij het zien van part 2. En dan word hulk neer gezet als een Nurdo terwijl Hulk echt een beest is. Dat is zeker jammer en een gemiste kans geweest

Dannyvv

Avatar

**spoiler**
Wat ik nog het slechtste of zwakste vond aan End game was dat alles weer ongedaan gemaakt werd. Maakt een besluit en blijf daarbij!!!
Dit soort film horen een dosis over de top te hebben maar End game was wat mij betreft een beetje overdosis over de top.

Frietgezicht

Avatar

Eens met Prime. Er werd helemaal niet op een rematch gerekend. Moest Hulk dan weer een pak slaag krijgen? Of opeens winnen wat dus totale onzin zou zijn en zeker niet in Endgame past nu je de film gezien hebt.

Sunspot

Avatar

Hulk is gewoon verneukt, in Avengers was hij zo goed neergezet, daarna gewoon een clown, onzin

StoelPuntje

Avatar

Tja, jaloezie is een slechte eigenschap.

Noorman24

Avatar

zeker mee eens. dit is gewoon geen hulk

kokosnoot

Avatar

Voor wie de comics leest of las van de Hulk. In veel gevechten is de Hulk toch de under dog in kracht. Maar hij wint als hij in het begin niet te snel K.O gaat omdat....De ware signature van de Hulk juist is dat hoe bozer hij wordt en hoe langer hij vecht, hoe sterker hij wordt! En dat heeft geen boven grens. Dus.. zou hij tegen Thanos vechten en door zijn team genoten een beetje als schild , lang genoeg kunnen vechten om echt sterker te worden zou hij ook Sterker kunnen worden dan Thanos. In echt veel comic verhalen is dat juist de kracht van de Hulk. Niet het ik ben sterk! Juist het...ik blijf altijd sterker worden lineair! Alleen zou zo een Hulk wel alle actie weg trekken tegen Thanos van de andere helden. Dus ik snap best dat ze dat niet gedaan hebben.

Dukat

Avatar

@ kokosnoot yep, dit is vooral in World War Hulk reeks goed te zien. Hij slaat elke superheld/team K.O

Sunspot

Avatar

@Kokosnoot

Klopt, bekend mee, dat is zijn ultieme kracht.

DAarom,zou Hulk niet juist sterker moeten worden tegen IronMan/Hulkbuster, gevecht duurde best lang toch.

Tegen Thanos was het niet te doen, Hulk lag nogal snel, maar niet gek, hebben het over Thanos, in de comics is Silver Surfer zelfs te verslaan door Thanos, soms redelijk makkelijk.

Hebben het over Silver Surfer!

Maar goed, Hulk is gewoon gebruikt als comic relief, bullshit slimme Hulk. Had gekund, maar dan had Hulk eerst meer in beeld moeten zijn, meer achtergrond en zo, wat niet zo was.

Moviemagic

Avatar

Norton was tot nu toe voor mij de betere Hulk.

kokosnoot

Avatar

@Sunspot Daarom,zou Hulk niet juist sterker moeten worden tegen IronMan/Hulkbuster, gevecht duurde best lang toch.

Ja, ze hadden dat wat spannender kunnen maken door te laten zien dat de hulk steeds sterker wordt. Ik vind dat de Hulks potentie nog steeds niet op volle kracht vertoont is in de films tot nu toe.

Sparrow_LW

Avatar

ook in de comics heeft Hulk de ontwikkeling naar Prof. Hulk gemaakt.... vond ik toen ook niet veel aan.... maar op zich toch niet raar dat ze deze ontwikkeling in de films gevolgd hebben?

Goku32

Avatar

Frietgezicht, er moest zeker wel een Rmatch komen in part 2. Vooral op het einde was het vet geweest als Hulk tegen Thanos zou vechten. Hij hoefd niet te winnen maar kon hem wel een paar klappen geven. En dan american die het afmaakt. Nu hebben ze de hulk verkloot door er iets doms van te maken. Zo een computer nurdo. De hulk is een beest die alleen wilt vechten en zo. Dus dat was erg jammer in part 2. Klopt wat koko zegt, de hulk kan Thanos zeker beuken, helemaal als Thanos de handschoen niet heeft. Want in elk gevecht word de hulk alleen maar sterker Elke x weer. Dus dit was een gemiste kans

Noxin

Avatar

Ik vond die intelligente Hulk in Endgame ook niet echt geweldig.

NieuwsFilm

meest populair