Nieuwe 'Tenet'-trailer (Christopher Nolan) waarschijnlijk te zien voor 'Star Wars: The Rise Of Skywalker'!

Nieuwe 'Tenet'-trailer (Christopher Nolan) waarschijnlijk te zien voor 'Star Wars: The Rise Of Skywalker'!

Waarschijnlijk wordt de unieke voorvertoning gekoppeld aan 'Star Wars: The Rise Of Skywalker'.

Het is misschien wel de meest geliefde regisseur van de laatste decennia: Christopher Nolan. Als geen ander weet hij een ingenieus verhaal te koppelen aan een enorme blockbuster. Zijn nieuwste film Tenet is gehuld in mysterie, maar er lijkt binnenkort een tipje van de sluier opgelicht te gaan worden.

De laatste tien jaar programmeerde Nolan een proloog van zijn nieuwe film voor een grote december-release. Zo was de bankoverval van The Dark Knight te zien voor I Am Legend en speelde men van Dunkirk een preview van vijf minuten voorafgaand aan Rogue One: A Star Wars Story.

Geweld en intense actie
Zijn nieuwste film lijkt hetzelfde plan te volgen. Volgens Trailer Track heeft de bevoegde MPA namelijk recent een PG-13 oordeel gegeven aan een Tenet proloog, wegens "geweld en intense actie". De verwachting is dat deze unieke preview te zien zal zijn voor Star Wars: The Rise Of Skywalker. Of het voorfilmpje ook in Nederland in de bioscoop te zien zal zijn is op dit moment nog niet duidelijk.

Christopher Nolan's nieuwste draait om internationale spionage, maar veel meer is op dit moment nog niet bekend. Hoofdrollen in het project zijn er voor Robert Pattinson, Kenneth Branagh en Michael Caine. De film zal in de zomer van 2020 in de bioscopen verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair