De 8 superheldenfilms die je in 2020 kunt zien in de bioscoop!

De 8 superheldenfilms die je in 2020 kunt zien in de bioscoop!

Welke superheldenfilms kun je in 2020 bekijken?

Na een overzicht van de [url=]elf grootste Disney-films in 2020[/url] zie je hieronder een overzicht van de superheldenfilms die je in 2020 in de bioscoop kunt zien. Opnieuw zijn het er heel veel!

Het jaar wordt afgetrapt met de DCEU-film Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) en nog in dezelfde maand verschijnt Vin Diesel in Bloodshot, de enige superheldenfilm die niet gebaseerd is op een comic van DC of Marve, maar op een comic van Valiant. In 2020 verschijnen vijf films die gebaseerd zijn op comics van Marvel, met twee delen in Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe (MCU) en twee in Sony's Marvel Universe (SMU). De X-Men film The New Mutants komt naar verwachting ook nog uit.

Acht superheldenfilms in 2020
Hieronder een snel overzicht van de grootste superheldenfilms. De lijst is op basis van de Nederlandse (of anders Amerikaanse) releasedatum.


6 februari: Birds of Prey (DC)

27 februari: Bloodshot (Valiant)

8 april: The New Mutants (X-Men)

29 april: Black Widow (MCU)

4 juni: Wonder Woman 1984 (DCEU)

13 augustus: Morbius (SMU)

2 oktober: Venom 2 (SMU)

4 november: Eternals (MCU)

Een optie voor 2020 zou nog Spawn kunnen zijn, maar dan zouden de opnames voor die film met onder meer Jamie Foxx en Jeremy Renner snel van start moeten gaan!

NieuwsFilm

meest populair