Deze week nog 5 heel grote nieuwe trailers te zien!

Deze week nog 5 heel grote nieuwe trailers te zien!

Wanneer is nog niet helemaal duidelijk.

Het is december en in deze feestmaand draaien weer een aantal mooie films in de bioscoopzalen. Bij het verschijnen van de grootste blockbusters debuteren vaak ook trailers voor andere grote titels. We krijgen er waarschijnlijk vijf te zien deze, of anders volgende week.

Bond 25: No Time to Die
De eerste die verschijnt lijkt al zo goed als duidelijk. Deze woensdag verschijnt namelijk de volledige trailer voor de 25e James Bond-film No Time to Die. Deze volgt op de teaser van afgelopen maandag:


Black Widow
En vandaag dook uiteraard al onverwacht de teaser trailer voor Marvels Black Widow op. Dit wordt de eerste film in de vierde fase van het Marvel Cinematic Universe!


Volgende DC-films: Birds en Wonder Woman 2
Voor aankomend weekend staat naar verluidt de eerste trailer gepland voor DC's Wonder Woman 1984. Met onderstaande teaser lijkt duidelijk dat de eerste beelden aankomende zondag verschijnen. Ook zou er een tweede trailer voor Birds of Prey opduiken.


Ghostbusters 3 en A Quiet Place 2
Eveneens onderweg is de trailer voor Ghostbusters: Afterlife, de nieuwe Ghostbusters die ook volgend jaar in de bioscoop verschijnt. Een kortere trailer of promo zou in aantocht zijn voor A Quiet Place - Part II. Ook leuk, want ken je deze nog:



NieuwsFilm

meest populair