6 nieuwe personageposters voor 'No Time To Die' onthullen Rami Maleks Bond-schurk!

6 nieuwe personageposters voor 'No Time To Die' onthullen Rami Maleks Bond-schurk!

Bond, een schurk en femmes fatales: ze zijn er allemaal!

Terwijl het wachten is op die eerste trailer voor No Time To Die, krijgen we middels 6 personageposters al een goede blik op de verschillende personages en de look en feel van de film. En we zien hoe de slechterik van de film eruitziet!

De lijn van de eerste poster wordt doorgezet: dezelfde blauwtint is zichtbaar in het 007-logo, de titel van de film staat nog altijd groot afgedrukt over de personages heen. De goudbruine achtergrond doet dan weer denken aan het promotiemateriaal voor Quantum Of Solace. We zetten de personages even op een rijtje.

James Bond (Daniel Craig)

Bekijk de afbeelding
James Bond is terug, en hoe! Met een vastberaden blik kijkt Bond ons aan. Klaar om een laatste keer de wereld te redden. Niet in een splinternieuw pak, zoals we dat gewoon zijn, maar in een casual outfit die vooral praktisch is. Pistool in de hand en horloge om de pols: zo kennen we hem!

Safin (Rami Malek)

Bekijk de afbeelding
Dit is Rami Maleks slechterik: Safin. Wat opvalt zijn wat vage littekens in zijn gezicht. Een typisch Bondschurken-trekje is dat. We zien de andere zijde van zijn gezicht niet. Zou het aan die kant veel erger zijn? Zijn kledij is één en al fashion statement: het lijkt haast wel een cape!

Madeleine Swann (Léa Seydoux)

Bekijk de afbeelding
Madeleine is een terugkerend personage uit de vorige film Spectre. Ze lijkt weinig veranderd, maar wat haar rol is in deze film, is vooralsnog onduidelijk. Bond en Swann lijken nog samen te zijn wanneer No Time To Die begint, maar blijft dat ook zo?

Nomi (Lashana Lynch)

Bekijk de afbeelding
Nomi krijgt uiteraard ook een poster. Haar outfit herkennen we van een setfoto een tijdje terug. Officieel is ze een MI6-agente, maar officieus gaat het gerucht dat zij de codenaam 007 kreeg toen James Bond vertrok naar Jamaica. Niets op de poster verwijst ernaar. Misschien verschaft de trailer duidelijkheid?

Paloma (Ana de Armas)

Bekijk de afbeelding
Palona kan natuurlijk ook niet ontbreken. Ana de Armas ziet eruit als de klassieke Bond Girl: bloedmooi en een nauw aansluitende jurk. Ze heeft een pistool en een machinegeweer vast. Zo krijgt de uitdrukking Dressed To Kill een heel andere betekenis.

Q (Ben Wishaw)

Bekijk de afbeelding
Q is het enige lid van de vaste MI6-personages dat z'n eigen poster krijgt. Zoals altijd een beetje nerdy. Maar hij zal Bond vast voorzien van een paar coole gadgets. Zijn twee katten, die naar verluidt ook in de film zitten, heeft hij thuis gelaten.


Opvallende afwezigen in deze posterreeks zijn Bonds baas M (Ralph Fiennes), de secretaresse Miss Moneypenny (Naomie Harris) en Bonds vriend bij de CIA, Felix Leiter (Jeffrey Wright). Aangezien Leiter er voor zorgt dat Bond weer terug uit pensioen komt, had een poster voor hem niet misstaan. En wil dit nu zeggen dat Q een belangrijkere rol krijgt dan die drie? Blofeld (Christoph Waltz) is ook nergens te bekennen, maar dat ligt wel in de lijn der verwachtingen.

Regisseur Cary Fukunaga's bedoeling met No Time To Die wordt zo weer wat duidelijker. En dat is zeker niet te vroeg, 4 maanden voor de release. Het eindresultaat zie je vanaf 2 april in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair