Algemeen

Fans snappen helemaal niets van 'Black Widow'-trailer

Hoe diep duikt de film de Marvel-geschiedenis is?

door Jeffrey Kouters om 19:06 in Algemeen
In het vroege ochtendgloren verraste Marvel gisteren zijn fans met de eerste trailer van Black Widow. De trailer bevestigt ook de terugkeer van Thaddeus Ross (gespeeld door acteur William Hurt). Veel fans valt het echter op dat hij er wel héél erg jong uitziet.


Dat generaal Ross in Black Widow te zien zou zijn, konden we al eerder melden. De trailer van gisteren bevestigt zijn aanwezigheid. Zijn verschijning is echter wel opvallend, omdat hij overduidelijk - met de nodige digitale trucage - jonger is gemaakt. Dat kan maar één ding beteken: Black Widow neemt ons ver mee terug in de tijd.

Terug in de tijd
De film speelt zich sowieso in het verleden af (Scarlett Johanssons superspionne offerde zichzelf op in Avengers: Endgame om de Soul Stone te kunnen bemachtigen). De precieze periode is echter nog niet duidelijk. De meeste fans vermoeden dat Black Widow zich afspeelt tussen Captain America: Civil War en Avengers: Infinity War (in die periode was de heldin immers op de vlucht voor de overheid).

De agenda van Ross
Dat roept wel vragen op over de rol van Ross. Hij ziet er véél jonger uit dan in Civil War (waarin hij grijs haar had; in de trailer is hij blond). Op de vrachtwagens achter hem staan Hongaarse teksten. Wat deed Ross daar? Heeft hij een geheime agenda? Is hij misschien ook stiekem betrokken bij het Black Widow-programma van de Russische KGB? Of legt Marvel hier de basis voor een Thunderbolts-film?

Zoveel vragen! De antwoorden leren we gelukkig vanzelf...


Black Widow draait vanaf 28 april in de bioscoop!

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Welke van de 2 fans snappen het niet? Nou is wie dat dan?

Dukat

Avatar

Ik snap het wel, dus dan is het die andere fan ????

Ereptile

Avatar

Een deel van de film speelt zich af in Budapest... daar hebben Hawkeye en BW een verleden waar in The Avengers naar verwezen wordt. In de BW film zullen we zeker verder terug de tijd in gaan dan alleen Civil War.

Ps. Taskmaster ziet er best ziek uit!

reporterdavid91

Avatar

Niet zo heel gek... het is een origin story. Die gaan altijd terug naar het begin. Zul je straks ook hebben met Loki en andere films en/of series.

ThaBEN

Avatar

Ik had begrepen dat dit zich (voornamelijk) afspeelt in de periode dat Black Widow wel al een Avenger is, maar nog voordat ze de andere Avengers ontmoet.
Waarschijnlijk dus het verhaal hoe ze Nick Fury leert kennen en hij haar onder zijn hoede neemt.

Frietgezicht

Avatar

Pff, gewoon een flashback in de film, simpel toch!

1:20, Deadpool zou klappen voor deze superhero landing. Na die film moet ik toch een beetje lachen dat ze het er weer in stoppen. (Terwijl deze teef niet eens superkrachten heeft )

Mav Damian

Avatar

Is het niet de bedoeling van trailer dat ze niet veel plotelementen laten tonen? Komt ook geen verassing neer als iedereen beeld per beeld van een trailer niet begrijpt.
Meest logische antwoord is inderdaad een flashback.
Onnodige artikel dit! Kunnen we morgen een artikel schrijven dat fans de nieuwe James Bond trailer niet snappen.

Frietgezicht

Avatar

@ Ereptile, waar zie jij Taskmaster? Gozer met die pijl en boog? Lijkt eerder een figuur uit GI Joe.

RoberPaulsen

Avatar

@MoF ik snap er geen reet van, maar dat komt door pure desinteresse.

NieuwsFilm

meest populair