Dode Batman en Dark Superman in oorspronkelijke 'Justice League'-trilogie

Dode Batman en Dark Superman in oorspronkelijke 'Justice League'-trilogie

Hij deed dat al bijna in The Dark Knight Rises.

In The Dark Knight Rises uit 2012 had het gekund dat Bruce Wayne / Batman uiteindelijk zijn dood zou vinden. Zijn rug werd immers gebroken en het was bekend dat dit de laatste film in een trilogie zou zijn.

Nu blijkt dat Zack Snyder het plan had om een Justice League-trilogie te maken en dat aan het einde Batman (Ben Affleck) dood moest gaan. Op social media vroeg een fan aan Snyder om meer details prijs te geven over zijn plannen. "We hadden dat altijd als plan. Dat zouden we in het laatste hoofdstuk zien," aldus Snyder op Vero.

Nog meer details over JL-vervolgen
En zo waren er meer details over de vervolgfilms die dus nooit gaan verschijnen. Zo zou Darkseid al in de eerste film opduiken, zou Justice League 2 de ruimte ingaan en de New Gods of New Genesis en de Green Lantern Corps zouden geïntroduceerd worden. Ook zou Darkseid Lois Lane (Amy Adams) vermoorden en van Superman (Henry Cavill) een "Dark Superman" hebben gemaakt.

In het afrondende derde deel zou Darkseid de Aarde aanvallen en de "Knightmare"-realiteit uit Batman v Superman: Dawn of Justice werkelijkheid maken. Via tijdreizen zou de JLA weer in actie kunnen komen om de dag te redden. En daarbij zou Batman dus doodgaan.

NieuwsFilm

meest populair