Is J.J. Abrams nou met een 'Superman'-film bezig of niet?

Of is de regisseur gewoon keigoed in liegen?

Het houdt de gemoederen nog altijd bezig: is regisseur J.J. Abrams (Star Wars: The Rise Of Skywalker) in het geheim bezig aan nieuwe films voor DC en Warner Bros.? En is dat een nieuwe Superman-film? Abrams heeft opnieuw een antwoord klaar.

Abrams zei al eerder tegen Rolling Stone dat er nog geen gesprekken waren gevoerd. Volgens Rolling Stone klonk dat toen niet erg overtuigend, en zou de regisseur wél aan iets begonnen zijn. Misschien dat Abrams daarom opnieuw het hele verhaal wil ontkennen, in een iets uitgebreidere reactie dit keer.

Geen enkel gesprek
Abrams zegt dat hij van niets weet: "Ik heb hierover nog geen enkel officieel gesprek met Warner gehad. Ik weet dat wij, Bad Robot [Abrams' productiebedrijf], recentelijk een deal maakten met WarnerMedia. We zullen straks in alle ernst gesprekken voeren over wat er daarna zal gebeuren. Maar ik weet niet meer dan wat jij weet over wat er gaat komen, zeker niet in verband met DC."

Spreekt Abrams hier de waarheid, of is hij keihard aan het liegen? Mocht het toch kloppen dat hij bezig is aan een DC-film met Superman of Green Lantern, kan hij dat allicht nog niet bevestigen. Of misschien klopt het wat hij zegt, en is er nog niets beslist. DC wil in de komende jaren een heleboel films uitbrengen, dus de kans is wel aanwezig dat Abrams vroeg of laat aan de slag gaat met superhelden.

NieuwsFilm

meest populair