Veel DC-geweld onderweg met o.a. Green Lantern Corps, Batgirl en Superman!

Veel DC-geweld onderweg met o.a. Green Lantern Corps, Batgirl en Superman!

Met ook grote namen.

Er zijn grote plannen met het DC Extended Universe. Er staan al zes films officieel gepland, maar er komen er nog heel veel meer aan. Dit blijkt uit een nieuw artikel van Variety!

Komende jaren verschijnen via Warner Bros. al de DC-films Birds of Prey (2020), Wonder Woman 1984 (2020), The Batman (2021), Black Adam (2021), The Suicide Squad (2021) en Aquaman II (2022), maar er komen er nog veel meer aan.

Meer DC-(vervolg)films
Via Variety wordt duidelijk dat er waarschijnlijk vervolgfilms komen op minimaal Birds of Prey en The Batman, aangezien de cast van die films voor meerdere delen zijn aangetrokken. Mogelijk zelfs voor solofilms. Andere films die op de prioriteitenlijst staan zijn Green Lantern Corps (eerder gepland voor 2020), The Flash (eerder gepland voor 2018) van It-regisseur Andy Muschietti en Batgirl.

Een nieuwe Superman-film zou ook een wens zijn. Er zouden al gesprekken zijn gevoerd met regisseur J.J. Abrams en acteur Michael B. Jordan. Deze film zou niet eerder dan 2023 verwacht hoeven te worden.

Geen Snyder Cut
Het artikel benadrukte dat de fans geen Snyder Cut van Justice League (2017) moeten verwachten. Warner Bros. zou deze versie niet willen uitbrengen, ondanks alle recente berichtgeving.

NieuwsFilm

meest populair