Fans: "No Time to Die is nu al beter dan Spectre!"

Fans: "No Time to Die is nu al beter dan Spectre!"

Enthousiaste reacties op eerste beelden Bond 25.

Van de week verscheen de eerste trailer voor de 25 James Bond-film No Time to Die en hier werd door velen flink naar uitgekeken. En gelukkig blijken de fans erg gelukkig met de eerste beelden. Dit blijkt wel uit de vele reacties online.

Het is Daniel Craig die voor de vierde en laatste keer terugkeert in de reeks als de bekende geheim agent James Bond, ook bekend onder zijn codenaam 007. In Cary Fukunaga's No Time to Die staat Bond opnieuw tegenover een nieuwe schurk; dit keer gespeeld door Bohemian Rhapsody-acteur Rami Malek. Hij werd eerder een ""smerig stuk tuig" genoemd.

Beter dan Spectre
In 2015 verscheen met Spectre de 24e Bond-film en de vierde film van Craig als Bond. Dit deel werd na de kaskraker Skyfall uit 2012 erg mager ontvangen. Vele fans vinden No Time to Die nu al beter dan de voorganger. Om hierin mee te gaan willen velen vast eerst de complete film zien. Dit kan vanaf 2 april 2020.

Hieronder een reeks eerste reacties op de trailer. De meeste reacties zijn erg positief, en geef hun ongelijk; de beelden bieden niet alleen prachtige hedendaagse Bond-actie, maar ook de adembenemende Bond-girl van Ana de Armas. Al mag de rest van de cast er uiteraard ook zijn, toch?











NieuwsFilm

meest populair