Algemeen

Fans: "No Time to Die is nu al beter dan Spectre!"

Enthousiaste reacties op eerste beelden Bond 25.

door Bram de Groot om 12:17 in Algemeen
Van de week verscheen de eerste trailer voor de 25 James Bond-film No Time to Die en hier werd door velen flink naar uitgekeken. En gelukkig blijken de fans erg gelukkig met de eerste beelden. Dit blijkt wel uit de vele reacties online.

Het is Daniel Craig die voor de vierde en laatste keer terugkeert in de reeks als de bekende geheim agent James Bond, ook bekend onder zijn codenaam 007. In Cary Fukunaga's No Time to Die staat Bond opnieuw tegenover een nieuwe schurk; dit keer gespeeld door Bohemian Rhapsody-acteur Rami Malek. Hij werd eerder een ""smerig stuk tuig" genoemd.

Beter dan Spectre
In 2015 verscheen met Spectre de 24e Bond-film en de vierde film van Craig als Bond. Dit deel werd na de kaskraker Skyfall uit 2012 erg mager ontvangen. Vele fans vinden No Time to Die nu al beter dan de voorganger. Om hierin mee te gaan willen velen vast eerst de complete film zien. Dit kan vanaf 2 april 2020.

Hieronder een reeks eerste reacties op de trailer. De meeste reacties zijn erg positief, en geef hun ongelijk; de beelden bieden niet alleen prachtige hedendaagse Bond-actie, maar ook de adembenemende Bond-girl van Ana de Armas. Al mag de rest van de cast er uiteraard ook zijn, toch?6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rafael11

Avatar

Idd, ik ben wel benieuwd naar Rami Malek.

Steve-O

Avatar

Rustaaaagh

Aan de andere kant was Spectre echt zo slecht nog niet.

STYD

Avatar

Het ziet er weer geniaal uit. Ook zo vet om te zien dat Christoph Waltz er weer in speelt. En Malek lijkt mij weer een topprestatie neer te gaan zetten. Een film is net zo goed als de villian.

Spider-fan

Avatar

Er zitten wel mooie momenten in de trailer, en de film intrigeert me wel in de zin van waar het nu precies over gaat. Ik ben alleen voorzichtig niet te veel te verwachten. Misschien kwam het doordat de lat heel hoog gelegd is met Casino Royale, maar de films daarna vond ik op verschillende manieren allemaal wat tegenvallen, vooral op het vlak van verhaal/scenario. Of deze die lijn doorzet, of nu ineens wel met een goed verhaal komt is de vraag. De berichten over problemen met het scenario waren niet al te hoop gevend. Maar met een goede regisseur is dat hopelijk toch opgelost, dus ik ben voorzichtig optimistisch. Maar de trailer op zich ziet er goed uit.

gwhconcepts

Avatar

'Spectre' was ook weer niet zo slecht.... 'Quantum of Solace' was pas slecht.

NieuwsFilm

meest populair