Algemeen

'Green Lantern'-schurk voor mysterieuze rol in 'The Batman'

Nog een grote naam in Batman-film.

door Bram de Groot om 14:50 in Algemeen
In 2021 wordt het een mooi jaar voor DC-fans. Aan het einde van het jaar staat namelijk Black Adam met The Rock gepland en in de zomer daarvoor kun je kijken naar The Suicide Squad van James Gunn en The Batman van schrijver en regisseur Matt Reeves!

Voor die laatste film zijn al heel wat grote namen aangetrokken, maar nu heeft ook acteur Peter Sarsgaard zich bij de cast gevoegd, voor een mysterieuze rol (mogelijk als Two-Face). De Amerikaans acteur ken je misschien uit films als The Magnificent Seven (2016) en Jarhead (2005), maar hij was ook te zien in de losstaande DC-flop Green Lantern uit 2011. Daarin speelde hij Dr. Hector Hammond; het personage dat uiteindelijk een behoorlijk groot voorhoofd krijgt. Zie onder.


Indrukwekkende cast
Sarsgaard voegt zich bij een indrukwekkende cast, met namen als Robert Pattinson (Bruce Wayne / Batman), Jeffrey Wright (Commissioner James Gordon), Andy Serkis (Alfred Pennyworth), Zoë Kravitz (Selina Kyle / Catwoman), Colin Farrell (Oswald Cobblepot / Penguin), Paul Dano (Edward Nashton / The Riddler), John Turturro (Carmine Falcone) en Jayme Lawson in een onbekende hoofdrol. Reeves' The Batman staat gepland voor 24 juni 2021.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Steve-O

Avatar

Goede acteur, rol zal wel Dent betreffen. Of misschien Hugo Strange of Calender Man...

CassidyButch

Avatar

Green lantern was geen flop, ik vond het een leuk film

NieuwsFilm

meest populair