Meeste filmfouten dit jaar in 'Avengers: Endgame' en 'Captain Marvel'

Meeste filmfouten dit jaar in 'Avengers: Endgame' en 'Captain Marvel'

Heb jij alle fouten in de Marvel-film gezien?

Vaak zijn ze zeer moeilijk te zien, en als je ze ziet dan ben je gelijk even uit de film. De website Moviemistakes.com houdt de kleine en grote fouten per film bij en komt soms tot verrassende bevindingen. Hieronder de films met de meeste fout in 2019.

Uit de foutenanalyse van Moviemistakes mag Captain Marvel zich kronen tot de film met de meeste fouten in 2019. Er zijn namelijk 59 "mistakes" waargenomen door de website. Zo was er in de superheldenfilm de '90 Street Fighter te zien in de videotheek Blockbuster. Deze film was op het moment dat Captain Marvel zich afspeelt nog niet eens in de bioscoop verschenen.

Andere foutentoppers
En zo waren er meer films met flink wat fouten. Op de tweede plaats staat een andere Marvel-film, namelijk Avengers: Endgame. In deze nieuwe moeder der blockbusters zijn volgens Moviemistakes maar liefst 51 kleine en grotere fouten geslopen.

De top vijf van bioscoopfilms in de lijst 'meeste fouten in films uit 2019' is compleet met Midsommar (45 fouten), Stuber (43 fouten) en Alita: Battle Angel (31 fouten).

NieuwsFilm

meest populair