Algemeen

Rol van Idris Elba in 'The Suicide Squad' bekend?

Weer een andere optie...

door Wouter Drummen om 15:05 in Algemeen
DC wist hoge ogen te gooien met hun laatste film, Joker. Dat hadden ze eigenlijk ook wel nodig. Ondanks het feit dat films zoals Wonder Woman en Aquaman goed werden onthaald, wisten films zoals Batman v Superman, Justice League en Suicide Squad niet te overtuigen. Vooral de laatstgenoemde werd slecht onthaald en dat terwijl er veel grote sterren in meespelen. Niet zo heel gek dus dat er een soft reboot/sequel komt, waar nu iets meer van bekend is.

Sommige namen van het eerste deel, zoals o.a. Margot Robbie, Joel Kinnaman, Viola Davis en Jai Courtney keren allemaal terug, maar de grootste naam van het voorgaande deel, Will Smith, zal niet opnieuw te zien zijn als Deadshot. Lange tijd leek het erop dat Idris Elba deze rol zou overnemen, maar Fandom Wire beweert nu iets anders. Zij denken dat Elba de rol van Vigilante op zich zal nemen.

Wie is Vigilante?
Vigilante is een bekend personage uit de DC stripboeken. Het gerucht gaat dat hij zijn introductie in de film maakt met het ontmoeten van Knight en King Shark in de gevangenis. Vigilante is een advocaat in New York en wordt vergeleken met Marvel's Daredevil. Ook hij kan geweldig vechten, schieten en goed met een lasso overweg.

Het is echter nog niet officieel bevestigd dat Elba die rol op zich zal nemen. Buiten Deadshot en Vigilante ging ook het gerucht rond dat Elba Bronze Tiger zou kunnen spelen. We zullen waarschijnlijk de komende maanden nog wel meer nieuws over The Suicide Squad zien langskomen, aangezien er nog maar tamelijk weinig bekend is over de film.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

Ik betrap me er steeds op dat ik bij King Shark met mijn ogen rol en denk over hoe belachelijk die is en er uit ziet, maar dan besef ik me dat ik bij Marvel ook kijk naar een pratende boom en een wasbeer... en dat ik die wel slik :D

SplashySleet20

Avatar

Batman vs Superman dwan of justice ultimate edition is wel super goéd!!!

NieuwsFilm

meest populair