Nieuw ''masterplan'' van Marvel onderweg!

Nieuw ''masterplan'' van Marvel onderweg!

Kevin Feige belooft volgende grote Marvel-film.

Na de afronding van de Infinity Saga met vooral Avengers: Endgame maakte Marvel Studios via kopman Kevin Feige bekend welke grote plannen er voor de toekomst zijn. Een groots "masterplan" is daar onderdeel van, blijkt nu!

Op dit moment heeft Marvel Studios 14 films gepland staan tot eind 2023, waarvan zeven titels bekend zijn. De reeks wordt volgend jaar gestart met Black Widow en voor 2022 staat Black Panther II officieel in de boeken. Maar tussen de reeks vastgezette films zit nog geen Avengers-film, of een andere grote team-up film.

Het meesterplan is al wel gepland!
In gesprek met Omelete tijdens CCXP in Brazilië vorige week zei Feige het volgende: "Het MCU is compleet met elkaar verbonden, maar we concentreren ons echt op één film tegelijk. We gaan de beste Black Widow-film maken, de beste Eternals-film, de beste Shang-Chi, de beste Doctor Strange, Thor, Captain Marvel, Black Panther... En we blijven hun verhalen evolueren."

Hij voegde eraan toe dat er ook zeker weer een team-up film komt. "Dan, ja, het is altijd leuk om ze samen te zien komen in een masterplan," teaste Feige. "Ik beloof je dat deze zeker onderweg is!" De grote vraag is nu welke film dat zal zijn, en wanneer. De kans is groot dat we de antwoorden pas over een jaar, of later, krijgen.

NieuwsFilm

meest populair